nedelja , 5 aprila 2020

IKEA u Nišu otvorila centar za isporuku

Počeo je sa da radom IKEA centar za isporuku u Nišu, na adresi Goce Delčeva 2/b. Otvaranjem ovog centra IKEA Srbija želi svoje proizvode da učini što dostupnijima i pristupačnijima većini kupaca u Srbiji.

U Centru za isporuku kupci mogu da preuzmu proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA onlajn prodavnice ili su ih kupili u robnoj kući IKEA Beograd. Troškovi preuzimanja robe u Centru za isporuku iznosiće 299 dinara za robu do 30 kilograma, odnosno 999 dinara za robu do 1 tone.

Procedura preuzimanja proizvoda je jednostavna, a obavlja se u dva koraka. Proizvode je najpre potrebno naručiti putem IKEA onlajn prodavnice ili ih kupiti u robnoj kući IKEA Beograd, a kupci potom mogu da odaberu opciju preuzimanja proizvoda u centru za isporuku u Nišu. Kada roba stigne u centar za isporuku, kupac dobija poruku da je roba spremna za preuzimanje i da je može preuzeti u naredna tri dana u toku radnog vremena centra.

Prvi kupac koji je koristio novu uslugu bila je Nišlijka Vesna Strahinić:

Putem IKEA onlajn prodavnice odabrala sam  Runnen podne obloge. Naručeni su proizvodi stigli u pljosnatim paketima i s nižom cenom dostave nego do sada. Raduje me što je IKEA otvorila svoj centar za isporuku u Nišu jer će nam to znatno olakšati kupovinu i uštedeti vreme i novac“, istakla je.

IKEA centar za isporuku u Nišu ima nekoliko prednosti za kupce osim jednostavnog preuzimanja naručene robe. Kupci će u centru moći da vrate neotpakovane proizvode, poruče ih onlajn na licu mesta ili da dobiju obrazac za povraćaj PDV-a stranim državljanima. Za sve ove usluge kupcima će na raspolaganju biti četvoro zaposlenih u IKEA centru za isporuku.

Svi kupci koji budu hteli da preuzmu proizvode u Centru za isporuku Niš, moći će to da učine od ponedeljka do petka od 12:00 do 20:00 i subotom od 8:00 do 16:00 sati.

 

Takođe pročitajte

Rezervoari sa dezinfekcionim sredstvom na deset lokacija

JКP“Naissus“ Niš, kao društveno odgovorno preduzeće, preduzima mere u skladu sa novonastalom situacijom i na …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.