petak , 28 februara 2020

Humanitarnim plesom za niški Dom zdravlja

Humanitarna plesna manifestacija u okviru projekta “Tri koraka urbane kulture” održaće se danas u Oficirskom domu pred niškom publikom.

Ogranizator ove manifestacije koja je humanitarnog karaktera, je Rotarakt klub “Niš – Univerzitet”, a ovo je nastavak projekta koji su započeli krajem marta, izvođenjem predstave “Dva sveta” u Lutkarskom pozorištu.
Na sceni će se igrati moderan balet, hip-hop, salsa, samba, kabare, a prihod od prodatih ulaznica namenjen je kupovini elektrokardiografa za Službu za zdravstvenu zaštitu dece niškog Doma zdravlja.

Ovaj performans izvešće plesni klubovi Swing, Revolution, Capoeira Senzala i Primavera. Obuhvatanjem različite vrste plesova, ovi klubovi daće sve od sebe da svaki ples bude odigran na najbolji mogući način.

Cena karte je 150 dinara i one se mogu kupiti kontaktiranjem članova Kluba, ali i neposredno pre početka Humanitarnog plesnog performansa koji je zakazan za 19:30.

Rotarakt klub je jedan od najmlađih u Nišu ali iza sebe imaju učešće u regionalnim akcijama, takođe i mnoge lokalnog karaktera, a sve to sa humanitarnim karakterom trudeći se da pomognu oboleloj i deci iz ruralnih krajeva, kao i svim ljudima kojima je pomoć neophodna.

Takođe pročitajte

“Mali čas dobrote” za prijateljstvo

Niške pčelice predstavom „Mali čas dobrote“ pridružile su se obeležavanju Međunarodnog dana prevencije vršnjačkog nasilja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.