sreda , 26 januara 2022

Humanitarnim plesom za niški Dom zdravlja

Humanitarna plesna manifestacija u okviru projekta “Tri koraka urbane kulture” održaće se danas u Oficirskom domu pred niškom publikom.

Ogranizator ove manifestacije koja je humanitarnog karaktera, je Rotarakt klub “Niš – Univerzitet”, a ovo je nastavak projekta koji su započeli krajem marta, izvođenjem predstave “Dva sveta” u Lutkarskom pozorištu.
Na sceni će se igrati moderan balet, hip-hop, salsa, samba, kabare, a prihod od prodatih ulaznica namenjen je kupovini elektrokardiografa za Službu za zdravstvenu zaštitu dece niškog Doma zdravlja.

Ovaj performans izvešće plesni klubovi Swing, Revolution, Capoeira Senzala i Primavera. Obuhvatanjem različite vrste plesova, ovi klubovi daće sve od sebe da svaki ples bude odigran na najbolji mogući način.

Cena karte je 150 dinara i one se mogu kupiti kontaktiranjem članova Kluba, ali i neposredno pre početka Humanitarnog plesnog performansa koji je zakazan za 19:30.

Rotarakt klub je jedan od najmlađih u Nišu ali iza sebe imaju učešće u regionalnim akcijama, takođe i mnoge lokalnog karaktera, a sve to sa humanitarnim karakterom trudeći se da pomognu oboleloj i deci iz ruralnih krajeva, kao i svim ljudima kojima je pomoć neophodna.

Takođe pročitajte

Neka se priče vaših heroja čuju, a njihova dela budu nagrađena – Prijave do srede

Svako od nas poznaje barem jednog heroja čija priča zaslužuje da se čuje. Konkurs „Oni …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.