„Grupa Kobra“ vas poziva na sedmo Oktobarsko popodne

Tradicionalna manifestacija pod nazivom “Oktobarsko popodne 7”, u organizaciji Udruženja građana “Grupa Kobra”, održaće se sutra, 8. oktobra tačno u podne u Donjoj Toponici.„Grupa Kobra“ će manifestaciju organizovati po sedmi put, ovoga puta na temu “Moravske priče“, u saradnji sa meštanima sela Donja Toponica i Donja Trnava. Program “Oktobarskog popodneva 7” sastojaće se od pripreme i degustacije tradicionalnih jela, defilea meštana, gostiju i folklornih ansambala od Doma kulture do Južne Morave, radionica i edukativnog dela. Na kraju druženja biće proglašeni naj meštani.

Cilj ovogodišnje manifestacije je očuvanje tradicije i kulture kao i edukacija o važnosti zaštite životne sredine, reke Južne Morave, ali i svih prirodnih bogatstava.

Događaj će ulepšati gosti iz “Udruženja gljivara Niš”, KUD-ovi iz Velikog Drenovca,Vitoševca, Žitkovca, Vakupa, Draževca, Trupala i Niša – ANIP Mozaik.

 

Prva manifestacija 2010. godine bila je deo kampanje “Mladi su zakon”, 2011. godine bila je u duhu folklora i tradicije u okviru “Zimskog festivala”, 2012. godine bila je posvećena našim partnerima, dok je 2013. bila sa temom “Sport i zdravi stilovi života”.

Takođe pročitajte

Podrška Evropske unije ženama i mladima početnicima u poslovanju

Zamenica šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Plamena Halačeva i predstavnica Ministarstva za evropske integracije …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.