GLOBAL TALENT- Projekat stručnih plaćenih praksi

Poznato je da se nakon završetka studija mladi suočavaju sa problemom pronalaska adekvatnog zaposlenja, kao i sticanja iskustva u toku samog studiranja.

Global Talent programom stručnih praksi, koji organizuje omladinska organizacija AIESEC, je moguće sticanje ogromnog radnog iskustva, ali i plate i sve to u inostranom okruženju.
Ukoliko ste spremni da zakoračite u poslovni svet i usavršite svoje već stečeno znanje iz oblasti kao što su IT, marketing, PR, prodaja, predavanje stranih jezika i mnoge druge ovo je prava prilika za vas .
Global Talent praksa je mogućnost da učiniš svoj CV bogatiji za jedno internacionalno radno iskustvo, da upoznaš nove ljude, zemlju i potpuno drugačije radno okruženje. Takođe, praksa pruža priliku za rad u multinacionalnim kompanijama koje posluju po svetskim standardima, u savremenim uslovima.
Program prakse traje od 3 do 18 meseci i u zavisnosti od vašeg izbora, postoji mogućnost odlaska u preko 125 zemalja u kojima AIESEC organizacija ima svoje predstavnike. U bilo kom pogledu svi članovi organizacije vam mogu biti od pomoći tokom vašeg boravka u inostranoj zemlji.
Procesu prijave možeš pristupiti tako što ćeš posetiti AIESEC portal i pretražiti prilike koje se nude. Zatim je potrebno napraviti profil i uneti sve potrebne podatke, uz ostavljanja e-mail adrese i drugih kontakt podataka. Nakon toga, svaki sledeći korak ka odabranoj praksi biće ostvarivan uz pomoć organizacije.
Saznaj šta znači raditi u pravom timu, sa pripadnicima drugačije kulture i nacionalnosti i to sve radeći na svom ličnom razvoju. Idelan način za otkrivanje i poboljšavanje svojih sposobnosti jeste da se prijaviš i sam iskusiš.

Takođe pročitajte

Andrija Milošević novi umetnički direktor Filmskih susreta

Na prvoj sednici novog Saveta 59. Festivala glumačkih ostvarenja igranog filma Filmski susreti Niš za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.