petak , maj 24 2019
Početna / BIZNIS / Edukacija zaposlenih kao poklon profesora Zorana Punoševca

Edukacija zaposlenih kao poklon profesora Zorana Punoševca

Opštinska uprava opštine Medveđa mnogo ulaže u permanentnu edukaciju svih zaposlenih pa je zato u skupštinskoj sali opštine organizovala predavanje profesora Zorana Punoševca, predsednika Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije.

Profesor Punoševac je i predsednik naučno stručnog skupa „Sistem kvaliteta kao uslov za uspešno poslovanje i konkurentnost“ i primenu standarda ISO 9001.
„Veoma korisnu i vrlo uspešnu edukaciju zaposlenih u lokalnoj samoupravi na temu poslovno ponašanje i poslovni bonton pohađali su zaposleni u opštinskoj upravi. Na kraju predavanja polagali su test na osnovu koga će biti dodeljeni sertifikati. Obuka koja je održana u sali skupštine opštine je deo plana stručnog usavršavanja zaposlenih u opštinskoj upravi za 2018. godinu i poklon je profesora dr Zoran Punoševca“, rekao je predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić.
Projekat standardizacije kvaliteta usluga u lokalnoj samoupravi i implementacija standarda ISO 9001 biće završena 20. maja ove godine, na dan opštine Medveđa, kada će biti uručen sertifikat lokalnoj samoupravi za uspešno sproveden.

Takođe pročitajte

Lepe vesti iz Rače na Svetski dan pčela

“Homogenizator za 22 tone meda upravo je “SLETEO” u Pogon za prikupljanje i plasman meda …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.