Foto: Lokalna Fondacija Niš

Donatorsko veče Lokalne fondacije Niš

Sa idejom da se zahvali dosadašnjim donatorima, predstavi postignute rezultate i prikupi nova sredstva za realizaciju kreativnih ideja Nišlija, Lokalna fondacija Niš (LFN) organizuje prvo Donatorsko veče. Događaj je zakazan za sredu, 8. septembar od 20 sati u dvorištu Banovine u Nišu.

Pripremljen je bogat program, uz sjajnu i raznoliku muziku, a ovom prilikom će biti predstavljeni rezultati sedam projektnih ideja koje su do sada dobile podršku LFN. Uz dobru hranu i osveženje, biće organizovana i nagradnu igru u kojoj svi donatori dobijaju.

Misija Lokalne fondacije Niš je da podrži kreativne, aktivne ljude, složne komšije koji prave pozitivne promene u svom komšiluku, ulici, najbližem okruženju. U tome možemo da uspemo samo zajedno i zato je za LFN mnogo važno da obezbedi podršku za svoj grad i ljude koji vredno i entuzijastično rade, bore se za ideje u koje veruju – za svoju ulicu, komšiluk, naselje, selo, za svoj Niš.

LFN prikuplja donacije od društveno-odgovornih građana, kompanija i institucija, kompletan iznos duplira Trag fondacija, a zatim se ta sredstva koriste za podršku najboljim idejama formalnih i neformalnih grupa građana. Do sada je podržano već sedam predloga sugrađana, a u pripremi je i novi konkurs koji će biti raspisan u septembru.

Pridružite se, dođite na Donatorsko veče i budite deo promena koje zajedno stvaramo. U ovoj priči smo svi mi zajedno! – poručuju iz LFN-a!

Ulaz na Donatorsko veče je 1.000 dinara.

Takođe pročitajte

Vlasina Fest od 7. do 9.jula – podrška i od Ministarstva turizma

Turistička organizacija opštine Vlasotince dobila je od Ministarstva turizma i omladine 500.000 dinara za projekat …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.