četvrtak , 8 decembra 2022

Devojke koje menjaju sve(t) u Nišu

Kancelarija za mlade Grada Niša u saradnji sa Sigurnom kućom za žene i decu žrtve porodičnog nasilja organizuje konferenciju „Devojke koje menjaju sve(t) 2“.

Osnovni cilj konferencije je osnaživanje mladih dama da istraju u izazovima, kao i skretanje pažnje na prisutne probleme. Želja organizatora je da javnosti predstave uspešne devojke, koje svojim rezultatima čine ponosnim građane Niša i Srbije.

U okviru konferencije održaće se dva panela i mini sajam gde će biti predstavljeni unikatni proizvodi koje prave članice Udruženja za negovanje tradicije „Višnja”.

U okviru prvog panela govoriće uspešne mlade dame iz raznih oblasti o svom putu do uspeha, preprekama koje su prevazišle da postignu svoje ciljeve, motivaciji i podršci. Svoja iskustva u okviru ovog panela podeliće sa prisutnima: Jelena Milošević, jedna od najboljih studentkinja Medicinskog fakulteta u Nišu i prva dobitnica nagrade „Dr Miodrag Lazić“, Mila Pužić, dirigent, profesor u Muzičkoj školi u Nišu i organizator brojnih muzičkih festivala, Natalija Milićević, mlada preduzetnica, osnivač restorana brzne hrane „Rižoto Bar“ i suosnivač start up kompanije „Go Digital“, Jovana Ilić, aktivistkinja i jedna od osnivača organizacije „5 minuta za tebe“ i Iva Petrović, mlada Nišlijka koja se nalazi na prvom mestu svetske rang liste u tekvondou u kategoriji kadetkinja.

U okviru drugog panela direktorka Sigurne kuće u Nišu, Sonja Šćekić i psiholog Sigurne kuće u Nišu, Maja Todorović govoriće o ekonomskom osnaživanju žena, mladima i njihovim partnerskim vezama i obrascima afektivne vezanosti.

Konferencija „Devojke koje menjaju sve(t) 2“, održava se u utorak, 5. jula od 12.00h u Sali Oficirskog doma u Nišu.

Ulaz na događaj je Slobodan, uz prethodnu prijavu na mejl adresu: [email protected]

Takođe pročitajte

Mladi za bezbedne mlade u vanrednim situacijama

U prepunoj sali Oficirskog doma u organizaciji PROTECTA-e održan je skup “Mladi za bezbedne mlade …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.