nedelja , 15 decembra 2019
Početna / KATEDRA / Dan osoba sa autizmom – Pčelice u plavom

Dan osoba sa autizmom – Pčelice u plavom

“Kada ljubav obojiš u plavo, razlike se brišu” slogan je ovogodišnjeg obeležavanja Dana osoba sa autizmom u Predškolskoj ustanovi “Pčelica” u Nišu.
Povodom obeležavanja ovog svetskog dana, u svih 26 vrtića ustanove sve je bilo u znaku plave boje kojom se simboliše Svetski dan osoba sa autizmom.
Nizom manifestacija i druženjem u vrtićima, naši najmlađi su, zajedno sa vaspitačima, pokazali da u njima ima dovoljno ljubavi za sve i da su svi jednaki bez obzira na razlike koje postoje među njima.
Pčelice u plavom su podržale različitost i pozvale sve drugare u svoje dečje carstvo gde neguju drugarstvo i šire ljubav.
Puštanjem balona, plave pčelice su poslale ljubav i podršku svim drugarima u svetu.
„U našim vrtićima negujemo prave vrednosti, decu od prvih dana učimo da su svi jednaki i da sve svoje drugare isto vole i pomažu im uvek kada i gde mogu“ izjavila je direktorica JPU Pčelica Svetlana Mitić i u ime svih u ustanovi poslala poruku:“ Kada ljubav obojiš u plavo, razlike se brišu“!

Takođe pročitajte

Crteži “Pejzaži Vlasotinca” Aleksandra Spasića pred publikom

Izložba  24 crteža “Pejsaži Vlasotinca” Aleksandra Spasića  otvorena je sinoć u Galeriji vlasotinačkog Kulturnog centra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.