nedelja , 7 marta 2021
"Daj pedalu raku" u Vranju

“Daj pedalu raku” u Vranju

U subotu 3. oktobra u 12 sati u Vranju će biti održana manifestacija ,,Daj pedalu raku 2020”, koju već 6 godina u znak podrške ženama koje se bore sa rakom dojke organizuje Ženski centar ,,Milica ” iz Vrnjačke Banje.

Manifestacija ,,Daj pedalu raku” podrazumeva vožnju bicikala, trotineta i rolera uz prateće sadržaje. Cilj manifestacije je podizanje svesti o važnosti preventive i zdravih stilova života. Grad Vranje će se ove godine priključiti manifestaciji. Naime, tačno u podne gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima podići će zastavu manifestacije na jarbolu ispred zgrade Gradske uprave.

Time će biti označen početak manifestacije i učesnici će krenuti u vožnju, poštujući sve preventivne mere, pravila distance i korišćenja zaštitnih maski. Voziće se ulicom Kralja Milana, koja će u terminu od 11:30 do 13:00 časova, biti zatvorena za saobraćaj. Pozivaju se građani da se priključe manifestaciji i daju podršku ženama koje se u veoma teškim uslovima za onkološke pacijente izazvane Covid pandemijom, bore sa rakom dojke.

Takođe pročitajte

Izložba “Tu mač” u Leskovačkom kulturnom centru

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, otvaranje izložbe fotografija “Tu mač”, najavljeno za 4. mart, odlaže se …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.