„Čuvarkuća“ za još tri nova proizvoda motela „Predejane“

Tradicionalno pripremljen kiseo kupus, list, glavica i rezanac, u savremenoj vakuum ambalaži novi su proizvodi motela „Predejane“ kojima je leskovačka Privredna komora dodelila žig „Čuvarkuća“.

Prošle godine je vlasnica motela Kristina Stojanović sa svojim saradnicima rešila da spasi situaciju u ovom poznatom turističkom objektu na autoputu E 75 prouzrokovanom pandemijom Covida 19 tako što su se odlučili da pripremaju i prodaju ajvar, ljuti i blagi, i ljute papričice u ulju. Kako gosti nisu mogli da posete motel i uživaju u ovim specijalitetima odlučili su da im na ovaj način približe svoju ponudu.

Zbog postojanog kvaliteta i korišćenje domaćih sirovina dobili su od Privredne komore Leskovac žig „Čuvarkuća“. Ova oznaka, koju je do sada dobilo 500 proizvoda u Srbiji, podiže svest o kvalitetu domaćih proizvoda na domaćem tržištu.

„Ponosni smo na našu ideju i prijem koji su proizvodi imali kod kupaca širom Srbije. Smatramao da ovaj žig stoji na najboljim proizvodima koji Srbija može da ponudi i ponosni smo što su ih dobili naši proizvodi, ističe direktorka Ivana Vučković kojoj je nedavno u leskovačkoj Komori njen direktor Goran Jović uručio godišnje priznanje za uspešan rad.

„Naš kolektiv je pokazao snagu i znanje da opstane na tržištu u veoma izazovnim vremenima. Nismo čekali i tražili milostinju već smo uposlili kapacitete na najbolji način. Nadamo se da će u narednim mesecima prestati opasnost od Covida 19 i da će ugostiteljstvo zaživeti u punom kapacitetu. To ne znači da ćemo se odreći naše proizvodnje domaće hrane, pre svega zimnice, jer su traženi na tržištu, kaže vlasnica Kristina Stojanović.

Takođe pročitajte

Old Timer Fest sa više od 30 hiljada posetilaca-Točak razvoja manifestacionog turizma u Nišu

Povećanju turističkog prometa i broja noćenja u Nišu u junu ove godine doprineli su domaći …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.