Besplatan prevoz na beogradski “Beer Fest”

Ove godine Belgrade Beer Fest, kompanija Heineken Srbija i Agencija za bezbednost saobraćaja organizuju zajedničku akciju “Društvo, ko vozi kući?” u okviru koje će, pored Beograda, biti obezbeđen besplatan prevoz posetilaca i iz Novog Sada, Niša i Kragujevca.

Akcija „Društvo, ko vozi kući?“, koju kompanija HEINEKEN Srbija već četvrtu godinu organizuje u okviru Belgrade Beer Fest-a, proširena je na teritoriju cele Srbije. Ove godine akciji se priključila i Agencija za bezbednost saobraćaja sa ciljem povećanja bezbednosti posetilaca, kako bi uživali odgovorno i bezbedno se vratili kući. Odgovorna konzumacija biće promovisana i u okviru Safe Zone, na samom festivalu, gde će posetioci imati priliku da se zabave zanimjivim edukativnim igrama i dobiju poklone iznenađenja. Prvi put ove godine, pored besplatnog prevoza do četiri ključne tačke u Beogradu, obezbeđeni su bezbedni dolazak i povratak i za posetioce iz Novog Sada, Niša i Kragujevca.

Pored kompanije HEINEKEN Srbija i Agencije za bezbednost saobraćaja, organizator akcije je i Belgrade Beer Fest, dok se besplatan prevoz realizuje u saradnji sa Gradskim saobraćajnim preduzećem Beograd (GSP) i Poslovnim udruženjem drumskog saobraćaja „Srbijatransport“.

Besplatan prevoz u Beogradu obavlja se do četiri ključne tačke, kao i prethodnih godina: glavna Železnička stanica – Sajam – Banovo brdo, Trg Republike, kružna tura oko Novog Beograda i linija do Zemunskog keja. Autobusi kreću svakih pola sata na jasno obeleženim stanicama kod Ušća i voze sve vreme trajanja festivala. Za besplatan prevoz u Beogradu nisu potrebne prijave.

Prijave za besplatan prevoz od i do Novog Sada, Niša i Kragujevca moguće su putem e-mail adrese [email protected] uz puno ime i prezime, grad od ili do kojeg se putuje i broj telefona. Prijave traju do 13. avgusta 2016. godine do 12.00 časova. Potrebno je prijaviti se odvojeno za dolazak i za odlazak sa festivala, a broj mesta je ograničen. Više infromacija o uslovima prijave, kao i red vožnje za svaki od gradova, potražite na http://www.belgradebeerfest.com/social_campaigns.

U okviru Safe Zone posetioce očekuju zabavno-edukativne aktivacije kao što su naočare koje simuliraju vid pod dejstvom alkohola,  privremene tetovaže, kviz i drugo. Svaki posetilac Safe Zone dobiće i poklon iznenađenja.

Takođe pročitajte

Sofija domaćin Balkan eCommerce samita 4. i 5.aprila

Zamislite najveće stručnjake e-commerce biznisa iz centralne Evrope i sa Balkana na jednom mestu. Upravo …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.