Foto: Aptiv

Aptiv donirao poklone deci sa posebnim potrebama u Leskovcu

Danas je uprava kompanije Aptiv Leskovac uručila pakete deci sa posebnim potrebama na prigodnoj priredbi organizovanoj u školi 11. Oktobar u Leskovcu.

U Aptiv-u smo posvećeni stvaranju održive budućnosti koja takođe podrazumeva brigu o našim zajednicama i brigu o budućim generacijama. Kako je kraj godine posebno vreme kada se snovi ostvaruju, Aptiv tim je po treći put pokazao veliku volju da pomogne i zajedno sa Pertini Toys pripremio pakete sa igračkama i slatkišima za blizu 150 mališana iz škole 11. Oktobar u Leskovcu. Izmamiti osmeh na lice deteta je divno iskustvo koje ispunjava srce radošću. Za naš tim je to velika tradicija jer nastavljamo svake godine otkako smo osnovali našu fabriku. – rekla je Jelena Jovanović, menadžer ljudskih resursa Aptiv Leskovac

Aptiv je globalna tehnološka kompanija fokusirana na omogućavanje održivije budućnosti. Sa sedištem u Dablinu, u Irskoj, i više od 180.000 zaposlenih, Aptiv širom sveta pruža najvećim svetskim proizvođačima automobila rešenja koja vozila čine bezbednijim, zelenijim i povezanijim.

This slideshow requires JavaScript.

Aptiv u Srbiji posluje od 2015. godine i sa ponosom je obezbedio više od 11.000 radnih mesta širom Novog Sada, Leskovca i Zaječara. Aptiv je globalna tehnološka kompanija fokusirana na omogućavanje održivije budućnosti.

Sa sedištem u Dablinu, u Irskoj, i više od 180.000 zaposlenih, Aptiv širom sveta pruža najvećim svetskim proizvođačima automobila rešenja koja vozila čine bezbednijim, zelenijim i povezanijim. Aptiv u Srbiji posluje od 2015. godine i sa ponosom je obezbedio više od 11.000 radnih mesta širom Novog Sada, Leskovca i Zaječara.

Takođe pročitajte

Treći studentski Humanitarni bal

Studentski parlament Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu i Studentska Asocijacija Nova organizuju treći po redu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.