ponedeljak , 4 jula 2022

Anketiranje mladih o potrebama i problemima u Nišu

Kancelarija za mlade Grada Niša u saradnji sa RRA Jug , a uz podršku U-report platforme organizuje veliko ispitivanje mladih o njihovim potrebama i problemima.

U planu je da se istraživanje koristi i u procesu izrade Strategije za mlade Grada Niša za period 2021. – 2026. godine i Akcionog plana za njeno sprovođenje. Mladi mogu popunjavati ankete iz šest oblasti: obrazovanje i zapošljavanje mladih, socijalna inkluzija i zdravlje mladih, bezbednost mladih i budućnost nakon kovida, kultura mladih, mobilnost i informisanje, slobodno vreme, aktivno učešće mladih u društvu, volonterski rad.

Ono što je važno istaći jeste to da se sve ankete popunjavaju onlajn, a svi oni koji ne poseduju pametne telefone, ankete će moći da popune na brojnim dešavanjima, koji će uskoro biti organizovani.

Sve što je potrebno da mladi ljudi urade jeste da kliknu na jedan od sledeća dva linka:

https://bit.ly/ursrbija nakon čega se automatski otvara VIBER javni nalog U-Reporta. Naredni korak je da u okviru Viber chat-a pošalju reč “ANKETA” i to je sve!
Ili
http://m.me/ureportsrbija, nakon čega se automatski otvara FACEBOOK MESSENGER (automatski se započinje proces registracije!)

Kako poručuju iz Kancelarije za mlade Grada Niša, proces je vrlo jednostavan, putem jednog od gore navedenih linkova mladi se registruju na U-report platformu i u narednih 6 dana od njihove registracije automatski dobijaju po jednu anketu. Ankete su anonimne.

Takođe pročitajte

Prvi festival jagodastog voća u Beogradu

Prvi Belgrade Berry festival posvećen jagodastom voću biće održan u subotu, 2. jula na Sava Promenadi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.