ponedeljak , 1 juna 2020

Akademsko predavanje u Nišu o marketinškim kampanjama

EU info kutak u Nišu i Univerzitetska biblioteka “Nikola Tesla” nastavljaju sa organizovanjem akademskih predavanja o zanimljivim i važnim temama.

U prostorijama EU info kutka u Voždovoj broj 5, u utorak 14. maja od 17h, biće održano predavanje prof. dr Suzane Đukić o marketinškim kampanjama i prevarama.

Koliko smo upoznati sa načinom funkcionisanja marketinških kampanja, kako izgleda dobra kampanja, a gde se kriju prevare i manipulacija? O ovim temama, svi zainteresovani moći će da čuju više informacija i razmene svoja mišljenja i iskustva.

Prof. dr Suzana Đukić je redovni profesor na Ekonomskom fakultetu u Nišu, gde predaje nekoliko predmeta na temu marketinga, na osnovnim, master i doktorskim studijama. Samostalno ili kao koautor, objavila je do sada dva udžbenika, monografiju nacionalnog značaja, monografske studije i više od 100 naučnih radova objavljenih u časopisima, domaćim i međunarodnim savetovanjima.
Akademska predavanja su jedna od aktivnosti koje EU info kutak Niš tradicionalno organizuje i realizuje u saradnji sa Univerzitetskom bibliotekom „Nikola Tesla“ iz Niša. Ideja je da se važne i zanimljive teme približe građanima i „izmeste“ iz akademskih krugova. Svi predavači u okviru ciklusa akademskih predavanja u Nišu su univerzitetski profesori.

Prisustvo predavanju je besplatno za sve zainteresovane građane, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se potvrdi dolazak, na mejl [email protected] ili pozivom na 018/254-461, najkasnije do 14. maja u 12 sati.

Takođe pročitajte

Air Srbija ponovo pokreće letove iz Niša

Avio-kompanija Air Srbija je danas najavila da ponovo pokreće letove iz Niša i Кraljeva jer …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.