Promocija knjige Ivane Blečić „Sama među ljudima“

U bajkovitom ambijentu vile Hils na Zvezdari, predstavljeno je prvo autorsko delo Ivane Blečić. Uz odabrane stihove pesama knjige „Sama među ljudima“ posetioci su imali priliku da se vrate u vreme umetnosti i poezije, u kome su muškarci bili džentlmeni, a devojke dame.

Uz odabrana vina i predivne instrumentale gosti su uživali u poeziji Ivane Blečić i zanimljivom programu koji je vodila Aleksandra Petrovski. U okviru promocije knjige održana je i humanitarna akcija, na kojoj je sav prikupljen novac od prodaje aksesoara doniran OŠ „Novi Beograd“, školi za decu sa smetnjama u razvoju i invaliditetom.

„Pisanje je oduvek bilo moj način da putujem unutra, do srži svoga sopstva. Ima tih dana kada moram, kada nemam drugog načina, no da idem ravno do izvorišta svoga bića, da bih igde uopšte mogla da stignem. Verujem da svi težimo i prepoznajemo dobro, da su prave vrednosti ono što je utisnuto u nama. Verujem u kapacitet čoveka da da najbolje od sebe i uči iz svojih pogrešaka i iskustva. Iz takvog verovanja nastala je moja knjiga, a brusila se kroz moja lična traganja i učenja. Ova knjiga je tajna mapa koju delim s vama, putokaz koji vodi do mojih dubina“, izjavila je autorka Ivana Blečić.

Knjiga je svojevrsna kombinacija poezije, autobiografskih priča i edukativniih sadržaja, nešto što sigurno do sada niste imali prilike da čitate. Još 2009.godine Ivana Blečić je na svojoj NLP Practitioner edukaciji postavila sebi cilj da izda svoju knjigu pesama. 14 godina kasnije, simbolično 8. juna, baš na njen 42. rođendan, njena prva knjiga je ugledala svetlost dana. Baš tako se svaki san može pretvoriti u javu. I o tome, između ostalog, govori knjiga “Sama među ljudima”.

Ivana Blečić je magistar ekonomskih nauka, bivša odbojkašica, NLP trener, PCM trener i kouč i mama dva dečaka.

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.