petak , 12 avgusta 2022

Žitopek i Nurdor zajednički pomažu obolelim mališanima

Žitopek, jedna od najvećih pekara u sistemu kompanije Don Don, i Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka – Nurdor potpisali su memorandum o saradnji i time se udružili u jedinstvenoj misiji poboljšanja kvaliteta lečenja i života obolele dece i njihovih porodica.

U cilju da pomogne aktivnosti Nurdora, pre svega prikupljanje sredstava za izgradnju roditeljske kuće u Nišu, Žitopek će u svojim prodajnim objektima postaviti kutije za priloge, gde će svako ko želi donirati za ovaj projekat.

„U svim našim objektima u Nišu, Prokuplju i Leskovcu, kojih ima ukupno 18, postavićemo kutije za doniranje. Žitopek je jedan od simbola našeg grada, i naši prodajni objekti su pravo mesto gde možemo bliže da prenesemo poruku svim građanima da pomognu ako mogu“ – izjavio je Milan Todorović, generalni direktor Žitopeka, i naglasio da će kutije ostati u maloprodajnim objektima koliko god bude potrebno da bi se prikupila sredstva za izgradnju roditeljske kuće u Nišu.

U okviru svog društveno odogovornog poslovanja Žitopek, u sastavu kompanije Don Don, kontinuinirano pomaže brojne ustanove u Nišu.

Takođe pročitajte

Saveti i trikovi: Kako da se najlakše spakujete za odmor

Leto je doba kada se prepuštamo uživanju i relaksaciji, ako izuzmemo neizbežne trenutke stresa koji …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.