“ZEBRA” za veću bezbednost dece u saobraćaju

Centar za razvoj građanskog društva, u okviru projekta „ZEBRA“- unapređenje znanja o bezbednosti dece u saobraćaju, podržanog od strane Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture organizovao je kviz znanja „Zebra“ za učenike niških osnovnih škola. saobracaj-deca-protektaU nadmetanju u kvizu znanja, na temu bezbdenost dece u saobraćaju, uzelo je učešće 17 niških osnovnih škola. Eliminaci deo kviza održan je 19. novemra, a finalni deo kviza održan je 26. novembra 2016. godine u prostorijama OŠ Ćele kula u Nišu.

Nakon eliminacionih rundi u finalu kviza našle su se škole “Radoje Domanović”, “Branko Radičević” – Gabrovac i “Sreten Mladenović Mika” a prvo mesto osvojila je OŠ Radoje Domanović.

Vredno pomena u nadmetanju dece u ovom kvizu je, po rečima koordinatora projekta Milana Mijovića, njihovo znanje iz poznavanja bezbednosti u saobraćaju. Svi učenici, učesnici kviza znanja „Zebra“ na temu bezbednost u saobraćaju, su pokazali izuzetno znanje u okviru ove teme.

Učenicima i profesorima koji su učestvovali u kvizu dodeljene su nagrade za učešće, a finalistima takmičenja uručene su vredne nagrade. Pored PROTECTA-e, koja je obezbedila nagrade za sve učesnike kviza, nagrade za prvoplasiranu ekipu obezbedio je Grad Niš.

Takođe pročitajte

Sara Kuburić predstavila svoj prvenac „NA MENI JE“ srpskoj publici

Psihoterapeutkinja Sara Kuburić, poznatija na društvenim mrežama kao @millennial.therapist, gde je prati više od 1,6 …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.