sreda , 7 decembra 2022

Završen Drum Dum Fest 007

Drum Dum Fest 007 spustio je pred prepunom salom Narodnog pozorišta u Leskovcu svoje zavese.

Poslednje večeri Festivala bubnjara nastupili su, Tanja Jovićević i Oktobar, Vele & bend, Trio Pex, Fellowship, kao i mlade nade iz takmičarskog dela programa DDF Teens.
Publika je uživala uz uvek rado slušane pesme koje izvodi Tanja Jovićević, kao i uz svetski poznate hitove različitih žanrova koji su izveli bendovi, Trio Pex, Fellowship i Vele & bend.
Žiri u sastavu, Nikola Kokan Gavrilović, Igor Velikov i Goran Trajković odlučio je da nagrade u kategoriji DDF Teens pripadnu sledećim učesnicima:
1. Luka Stefanović;
2. Milan Danilović;
3. Branko Cvetković. Za najbolje učesnike obezbeđene su novčane nagrade: 10.000 dinara za treće, 20.000 dinara za drugo i 30.000 dinara za prvo mesto.
Nikola Kokan Gavrilović, osvrnuo se na sam začetak DDF-a, istakao veliki napredak mladih bubnjara i uručio nagrade izvođačima, koji su proglašeni za najbolje na sedmom izdanju Drum Dum Festa.
Zahvaljujemo se sponzorima i prijateljima Festivala. Drum Dum Fest se ostvaruje pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja, grada Leskovca, Kompanija Aktavis, potom Evergreen for Developtment, Tahal group, R Line Sticks, Mg Mivela.
Prijatelji Festivala su Leskovački kulturni centar, Turistička organizacija Leskovca, Kancelarija za mlade Leskovac, kojima se pridružuje i Narodno pozorište Leskovac. Organizator je Udruženje Muzička Komunikacija.
Ostanite uz nas do narednih Drum Dum bubnjarskih aktivnosti i sledećeg Festivala.

Takođe pročitajte

Stručne tribine za radnike u sistemu socijalne zaštite

Nakon aktivnog učešća na Međunarodnom stručnom skupu „Oktobarski susreti socijalne zaštite“ u Nišu, kategorisanja u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.