"Zavrnimo rukave" u Vlasotincu

„Zavrnimo rukave“ – Akcija čišćenja i u Vlasotincu

U Vlasotincu su danas na četiri lokacije građani skupljali smeće, u okviru akcije Zavrnimo rukave, koja se na nivou Srbije održava na 50 loakcija.

Na lokalu je akciju organizovalo udruženje Sevap, a opština Vlasotince priključila se akciji obezbeđivanjem džakova, maski i rukavica. Odvoz smeća organizovaće JКP Кomunalac.

This slideshow requires JavaScript.

Čistimo ceo potez Vlasine kroz kej, potez Staro groblje – Maričkino – staza zdravlja, dolinu i groblje. Prikupili smo potrebne saglasnosti. Morali smo da se zbog epidemiološke situacije potrudimo da ne pravimo velike gužve. Plan je da se na svakoj lokaicji krene sa obe strane i da se sretnemo negde na sredini. Prilično smo iznenađeni koliki se broj ljudi javio i organizovao. Svi zajedno moramo da radimo na tome da nam životna sredina bude čista jer svo smeće koje je donela poplava smo svi mi negde napravili – rekla je Nađa Petrović, koordinator projekta ispred udruženja Sevap.

Osim pojedinaca, akciji su se pridružili i članovi drugih udruženja i sportskih klubova. Grupa pojedinaca čistila je i rečni nanos iznad mlina.

Takođe pročitajte

Proglašeni pobednici konkursa Oni su heroji 2024.

Na svečanoj dodeli nagrada, u okviru konkursa „Oni su heroji“, predstavljeno je 10 nesebičnih i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.