Zaštiti se od nasilja – praktična edukacija

Centar za devojke održava BESPLATNU edukaciju za devojke i žene pod nazivom “Zaštiti se od nasilja – praktična edukacija” 17. maja u periodu od 17.30-21.00h u sali SKC-a na drugom spratu (Šumatovačka 66).

Edukacija se sastoji iz dva dela:

1. Prepoznavanje i razumevanje mehanizma nasilja nad devojkama/ženama, u cilju prevencije i/ili izlaska iz istog – voditeljica Tatjana Nikolić (osnivačica i koordinatorka Centra za devojke, organizacija koja se 21. godinu bavi temom nasilja) –

Fotografija je nastala 2016. godine u Nišu na treningu samoodbrane za devojke koju je vodio Andrijan Tasić u organizaciji Centra za devojke. Fotografiju je napravila Emilija Miljković Ivković

2. Osnovni principi samoodbrane sa prikazom tehnika i simulacijom realnih situacija – voditelj Andrijan Tasić (autor knjige SAMOODBRANA osnovni principi i praktična primena). Ovo će biti i vid promocije knjige “Samoodbrana – osnovni principi i praktična primena”.

Edukacija se organizuje u okviru Nedelje ženskog zdravlja koju Centar za devojke obeležava 7. godinu zaredom.

Zbog ograničenog broja mesta potrebno je prijaviti putem mejla ([email protected]). Ili putem poruke na našoj facebook stranici i instagram profilu.

https://www.facebook.com/events/855278458154380/

Takođe pročitajte

Podržite oslikavanje murala u čast poznatom novinaru Miloradu Doderoviću

Lokalna Fondacija Niš vas poziva da se pridružite kampanji prikupljanja sredstava za oslikavanje murala sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.