Žarko Laušević dolazi na Filmske susrete?

Direkcija Festivala glumačkih ostvarenja – Filmski susreti saopštila je danas koji će 12 filmova biti prikazani tokom festivala koji se tradicionalno održava na Letnjoj pozornici u niškoj Tvrđavi.

filmski susreti novinari media i reform centarJedan od filmova je i „Smrdljiva bajka“ u režiji Miroslava Momčilovića u kome glavnu ulogu igra Žarko Laušević. Organizatori su izjavili da je on potvrdio svoj dolazak i da je čak naglasio da će mu biti izuzetno drago da se pokloni publici sa Letnje pozornice. Jedino se još uvek koje festivalske večeri će biti prikazan ovaj film niti koja će ostvarenja sedme umetnosti otvoriti Filmske susrete 20.avgusta.

„Izvesno je da će premijeru imati filmovi „Dnevnik mašinovodje“, „Sporazum“ i „Inkarnacija““, istakao je na konferenciji za novinare član Direkcije festivala i filmski kritičar Dejan Dabić a biće prikazani i filmovi „Igra u tami“, „Otadžbina“, „Procep“, „Pored mene“, „Braća po babine linije“, „Dobra žena“, „S one strane“ i „Vlažnost“.

Pored Dabića članovi selekcione komisije su i Vladan Živković, glumac i umetnički direktor Festivala i Ognjen rakčević, filmski producent iz Beograda.filmski susreti ulaznica

Inače, komplet karata za Filmske susrete će koštati 1.500 dinara, dok će pojedinačne karte, ukoliko ih uopšte bude u prodaji koštati 200 dinara po danu. Kapacitet letnje pozornice je 2.500 mesta, a u prodaji će se već narednih dana naći 1.500 karata, dok će ostale biti prodate nakon podele karata gostima i sponzorima Festivala.

Takođe pročitajte

„Život je lep kada brinemo o planeti“ – Proglašeni pobednici LG likovnog konkursa za osnovce

Kompanija LG Electronics proglasila je pobednike velikog likovnog konkursa „Život je lep kada brinemo o …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.