foto putopis.rs

Zanimljiva putovanja sa „Niš-ekspresom“ ove jeseni

„Niš-ekspres“ će ove jeseni obradovati sve one koji  vole da obilaze poznate turistitičke destinacije kod nas i u Evropi.

„Niš-eskpres“ će 1. oktobra povesti turiste na  dvodnevno putovanje do Zlatibora, Zlatara i Uvca. Za samo 5.650 dinara moći će da se obidju planine koje spadaju medju najlepšim u Srbiji, kamp rendžera na ulazu u prirodni rezervat kanjona reke Uvac, gnezda beloglavog supa  i Ledena pećina.  Odlazak na vidikovac odakle se pruža prelep pogled na  ukrštene meandre reke Uvac sastavni je deo ovog putovanja,
dok će oni koji to žele moći da se provozaju čamcem kroz  meandre.

sarajevo miljacka Za 12. i 13. novembar „Niš-ekspres“ je planirao  putovanje do Višegrada i Sarajeva. Tokom ova dva dana turisti će obići veličanstveni most na Drini, Andrić  grad, Sebilj na Baščaršiji, mostove na Miljacki, Gazi  Husrefbegov bezistan, Bursa Bezistan i Pale.

Cena ovog aranžmana je svega 55 evra, a može da se plati u  četiri mesečne rate.

Tokom novembra „Niš-ekspres“ će voditi putnike i do Beča, Trsta, Verone i Venecije.  Polazak za Beč je 10. novembra, a povratak u Niš 13. novembra, dok je putovanje na relaciji Trst-Lido di Jesolo-Verona-Vencija planirano u periodu od 10. do 14. novembra.

Cena putovanja do Beča je 89 evra, a do  poznatih italijanskih turističkih centara 99 evra. Ovi aranžmani mogu se takodje platiti u četiri mesečne rate. sofija bugarska

Tokom novembra „Niš-ekspres“ će povesti putnike i na dvodnevni izlet do Soluna. Polazak do poznate grčke luke  je 11. novembra, a cena ovog putovanja je 24. evra.

Ljubitelje baleta svakako će najviše obradovati vest da „Niš-eskpres“ ove jeseni organizuje odlaske do Sofije koji pored obilaska glavnog grada Bugarske predvidjaju i mogućnost posete baletu. Balet „Pepeljuga“ može da se pogleda 9. oktobra, „Don Kihot“ 22. oktobra, a „Labudovo jezero“ 12. novembra. Cena jednodnevnog izleta do Sofije je svega 1.200 dinara.

Dodatne informacije o putovanjima zainteresovani mogu da dobiju putem telefona 018 257 337 ili 018 251 490, kao i na
sajtu „Niš-ekspresa“.

PR

Takođe pročitajte

Kupovinu stana u izgradnji: Kako se zaštititi i iskoristiti povoljne uslove

Ukoliko se trenutno nalazite u potrazi za nekretninom, investiranje u zgradu koja je u fazi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.