sreda , 26 januara 2022

Zajedničkim snagama opremaju fizioterapeutsku salu

Učenici osnovnih i srednjih škola u Vlasotincu, deca predškolske ustanove i Turistička organizacija opštine Vlasotince uručili su Centru za socijalni rad, odnosno deci koja koriste usluge dnevnog boravka pri Centru za decu i omladinu, sredstva namenjena  opremanju fizioterapeutske sale.

Osnovna škola „Siniša Janjić“ je od prikupljenih sredstava donirala sobni bicikl, a ostale ustanove Pr edškolsak ustanova„Milka Dimanić“, Osnovna škola „8.oktobar“, Gimnazija „Stevan Jakovljević“, Tehnička škola, Udruženje „Osmeh“  i Turistička organizacija opštine Vlasotince su prikupljena sredstva donirali za kupovinu fizioterapeutskog stola.

“Sredstva koja je Turistička organizacija donirala prikupljena su na Novogodišnjem bazaru krajem decembra prošle godine, a uručena su danas u zajedničkoj akciji sa školama, vrtićima i udruženjima. To jedinstvo čini ovakve akcije veoma uspešnim – ocenila je v.d.direktora Turističke organizacije Nataša Đokić Živković.

Pored donacije, učenici obeju osnovnih škola priredili su kraći program, a učenici gimnazije su pesmama uveličali ovaj humanitarni gest.

Takođe pročitajte

Počinje vakcinacija devojčica i dečaka protiv humanog papiloma virusa

Tокоm 2022. gоdinе biće оmоgućena vаkcinаciја dеvојčicа i dеčаkа prоtiv humаnоg pаpilоmа virusа о trоšku …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.