Foto: Jedi Movement

Zajednička humanitarna akcija Džedajskog pokreta i OIP-a

Nakon višemesečnog prikupljanja garderobe s ciljem da pomogne ugroženima i podeli je onima kojima je najpotrebnija, Džedajski pokret sada ima saveznika.

U akciji solidarnosti se niškim džedajima pridružila i čuvena firma OIP (Outsource Insurance Professionals-a) koja se, osim pružanja administrativne podrške u oblasti osiguranja, sada opredeljuje za novi vid podrške — podrške ugroženima iz Centra za porodični smeštaj i usvojenje i Doma za smeštaj odraslih lica Kulina za smeštaj odraslih lica sa smetnjama u razvoju.

Dok su zaposleni OIP-a svoj doprinos dali donirajući sopstvenu garderobu, volonteri Džedajskog pokreta su je u prethodnim danima sortirali i postarali se da je prikupljena garderoba čista i uredno spakovana.

Mlade nade džedajskog pokreta su juče, 3. novembra ali će i danas sa zaposlenima OIP-a, posetiti Centar za porodični smeštaj i usvojenje i Dom za smeštaj Kulin i tako skrenuti pažnju javnosti na one koji su često, a noročito u doba pandemije, zaboravljeni.

Ovo je tek prva u nizu humanitrarnih akcija ovog tipa koje će organizovati Džedajski pokret. Ukoliko želite da budete deo narednih akcija i donirate svoju odeću, pratite objave Džedajskog pokreta na društvenim mrežama ili posetite sajt džedajskipokret.rs. – dodaju iz Džedajskog pokreta.

Takođe pročitajte

Tampon zona uživo u Nišu: Novi talas patrijarhata i mizoginije na internetu i šta sa njim

Uprkos snažnom talasu ženskih glasova i sve brojnijim inicijativama za umrežavanje žena koje nam omogućava …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.