Foto: Knauf

Za bolji svet – „Drvo za Surdulicu“

Više od 300 stabala, 500 metara žive ograde i razno ukrasno bilje posađeni u Surdulici u okviru kampanje For A Better World – Za bolji svet.

Kao dokaz da svoju novu strategiju održivosti ‘For a Better World – Za bolji svet’ – primenjuju i žive, Knauf Insulation je poklonio opštini Surdulica preko 300 stabala različitog drveća, 500 metara žive ograde i drugo urasno bilje, koje je u toku februara i marta zasađeno u Surdulici i u mesnoj zajednici Belo polje, u kojoj se fabrika kamene vune nalazi.

Foto: Knauf

U utorak, 30. marta, organizovana je centralna akcija sadnje stabala u neposrednoj blizini fabrike, kojoj su, pored zaposlenih, prisustvovali i predstavnici opštine Surdulica na čelu sa predsednicom dr Aleksandrom Popović, kao i brojni novinari koji su takođe zasadili nekoliko stabala.

Najavljujući investicije koje će Knauf Insulation realizovati u ovoj i narednoj godini u samoj fabrici, generalni direktor Knauf Insulation za zemlje Balkana, Kipar i Maltu, Tihomir Civkaroski je izrazio zadovoljstvo što je kompanija u mogućnosti da lokalnoj zajednici pokloni ono najvrednije – zdravu sredinu za život.

Predsednica opštine je podvukla da svako novo drvo predstavlja pluća grada i da se raduje budućoj dobroj saradnji sa kompanijom.

Izvor: Knauf

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.