YouTube zvezde oduševile Nišlije

Na Letnjoj pozornici niške Tvrđave danas je održano prvo Fanta »Uvrnuto okupljanje«, a oko 3000 fanova uživali su u spektakulranom šou koji su za njih priredile najveće YouTube zvezde u zemlji. Fanta »Uvrnuto« okupljanje je prvi i najveći događaj ovog tipa koji je do sada održan u našoj zemlji na otvorenom, a popularni YouTuberi Yasserstain, Cile, Kovalska, Zvoganj, Dule i drugi, podigli su celu Tvrđavu na noge.

Publika na Niškoj tvrđavi s nestrpljenjem je dočekala da i uživo vidi svoje idole, te je okupljanje pred nastup počelo još u popodnevnim satima. Već sa prvim taktovima muzike i prvom pesmom koju su izveli popularni Yasserstain i njegova ekipa, nastala je potpuna euforija u publici.Fanta Uvrnuto okupljanje u Nisu

Zatim je usledila i prava rep borba »ljutih« rivala Yasserstaina i Cileta ispraćena glasnim navijanjem fanova. Publika nije krila oduševljenje kada se Deni sa kanala The Serbian Lesson Guy uključio putem Skype kako bi iz Amerike pozdravio sve obožavace u Srbiji. Svako novo pojavljivanje neke od YouTube zvezda na sceni bilo je praćeno vriskom i skandiranjem, a Nišlije su još jednom pokazale da su glasna i verna publika.

„Konačno smo imali priliku da nastupamo u Nišu, i to kao velika YouTube ekipa. Sećam se leta 2014.  kada smo Cile, Marek i ja seli u voz da posetimo pretplatnike našeg kanala iz Niša, gde nas je dočekala najveća publika do tada. Bilo je preko 300 ljudi, što je u to vreme bila neverovatna cifra, i poprilično velika za jedno okupljanje u parku. Zato nam je sada Fanta omogućila da našim fanovima priredimo pravi šou na bini sa 3000 mesta«, izjavio je Milan Inić poznatiji kao Yasserstain.

Nakon više od sat vremena đuskanja, pevanja i skandiranja imena YouTubera na sceni, događaj je kulminirao kada su okupljeni YouTuberi pozvali publiku da zajedno obore rekord i uslikaju do sada najveći #FantaSelfie. Iako je na ovaj način šou internet zvezda priveden kraju, publika je još dugo nakon završetka pevala njihove pesme i uzvikivala njihova imena.

Ovim događajem obeležen je i završetak jedne od najuspešnijh Snapchat kampanja u Srbiji, tokom koje su pomenute zvezde inspirisane redizajnom Fanta flašice organizovale »Uvrnute izazove« u kojima je učestvovalo više desetina hiljada fanova.

Takođe pročitajte

Istraživanje poželjnosti poslodavaca u Srbiji: Finansijska stabilnost ključna za kandidate

Tokom marta 2024. godine sprovedeno je Talent X istraživanje poželjnosti poslodavaca i percepcije brenda poslodavacana …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.