utorak , 17 maja 2022

“Women’s heart” – lepota i snaga žene u službi humanosti

U Vlasotincu na inicijativu Aleksandre Stamenkovic a u saradnji sa Crvenim Krstom održano humanitarno veče uspešnih i kvalitetnih dama pod nazivom “Women’s heart”. Humanitarno veče održano je u ekskluzivnom prostoru restorana “Moravac” u Vlasotincu i već je ponelo titulu najbolje organizovane večeri u ovoj varoši.

Vlasotinčanke su već poznate kao lepe i uspešne žene a pokazale se i da se umeju odlično organizovati kada je potrebno pomoći drugome. Svaka je na svoj poseban način dala doprinos da ovo veče uspe i na kraju su zadovoljne otišle kući.

“Svaka od ovih veselih i doteranih žena ima neku svoju “muku” ali ne odustaju lako i žele da delić sebe daju nekome kome je potrebno kao što se svakodnevno daju svojoj porodici, kazala nam je jedna od žena koja je pomogla ovu donatorsk veče ali zbog skromnosti jer se “dobročinstvom ne treba previše razmetati” želi da ostane anonimna.

Veče namenjeno poslovnim, uspešnim i kvalitetnim damama, svojom životnom pričom, pesmom i glumom zabavile su gošće večeri, glumice Snežana Savić i Milica Nikolić i glumac Đorđe Cakić, poznatiji kao Džomba po ulozi iz serije “Porodično blago”. 

Tokom večeri u ime restorana, podeljene su zahvalnice svim donatorima i sponzorima.

“Sredstva koja su prikupljena večeras biće zvanično objavljena na sajtu restorana “Moravac” i prosleđena porodicama kojima je to najporebnije u ovom trenutku. Naše malo, nekom je sve, rekla je Aleksandra Stamenković, menadžer restorana i organizator ove humanitarne večeri pozelevši prisutnim zvanicama prijatno i ugodno veče u restoranu “Moravac”.

Inače, sredstva su prikupljena za dvoje bolesnih sugrađana, dečak oboleo od leukemije i žena obolela od tumora.

Takođe pročitajte

Kerber na Letnjoj pozornici u Nišu

Kerber se vraća na Letnju pozornicu da proslavi 40. rodjendan sa niškom publikom 11. juna …

Jedan komentar

  1. Sve se moze kad se zene sloze!!!!:) 🙂 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.