Wizz Air započinje letove iz Prištine i Sarajeva

Wizz Air je danas najavio veliku ekspanziju u regionu Zapadnog Balkana. Ova kompanija po prvi put počinje sa letovima sa aerodroma u Prištini, Sarajevu i Tirani, a uvodi i nove linije iz Skoplja i Podgorice ka Budimpešti.

Wizz Air najavila je uvođenje nove linije kojom će povezati Prištinu sa mađarskom prestonicom Budimpeštom i to od 7. aprila iduće godine sa dva sedmična leta – ponedeljkom i petkom a sa letovima iz Sarajeva do Budimpešte počeće dva dana ranije takođe dva puta nedeljno

Budimpešta, koja je poznata po prelepoj arhitekturi i sjajnoj mađarskoj kuhinji, veoma je atraktivan grad za turiste.  Karte su već u prodaji preko sajta wizzair.com, a cene se kreću već od 29,99 evra, odnosno 59,99 kovertibilnih maraka.

„Wizz Air-ova mreža linija sa 59 gradova u 28 zemalja omogućava putnicima da se povežu na letove širom Evrope. Nove linije će povezati ova tri grada direktno, razvijajući turizam u oba smera i uspostavljajući važnu trgovačku i poslovnu vezu Mađarske, BIH i Kosova, izjavio je  Džordž Mihalopulos (George Michalopoulos), komercijalni direktor Wizz Air-a.

„Radujemo se uspostavljanju saradnje sa prištinskim aerodromom i ostajemo posvećeni novim mogućnostima i podsticanjem razvoja turizma i ugostiteljstva čime će se još više učvrstiti veze između Mađarske i Srbije. Naša posvećena posada se raduje mogućnosti da uz osmjeh poželi dobrodošlicu putnicima na naše letove.“

 

Takođe pročitajte

Prvi BOR letnji festival uskoro na Zlatiboru

Najnoviji hotel u Srbiji sa pet zvezdica, BOR Hotel by Karisma, u saradnji sa Turističkom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.