Wizz Air vraća novac ako odustanete od leta

Wizz Air od 8. septembra, kao dodatak na neograničeni broj promena datuma, vremena i rute rezervisanih letova, putnici koji kupuju WIZZ Flex će ujedno imati i mogućnost da vrate svoj novac u vrednosti važeće rezervacije na svoj WIZZ račun preko sajta wizzair.com i da ga kasnije iskoriste za neku drugu rezervaciju na bilo kojoj od preko 450 Wizz Air-ovih linija.

Putnici koji kupuju WIZZ Flex karte mogu promeniti svoje rezervacije do tri sata pre planiranog vremena leta preko sajta wizzair.com. U slučaju da promene datum, vreme ili rutu leta, nadoknada za izvršenu promenu neće im iti naplaćena, ali ako je karta za novoizabrani let skuplja oni će morati da plate samo tu razliku u ceni.

WIZZ Flex se može izabrati tokom procesa rezervacije i kupovine karte jednostavnim klikom i po ceni od samo 15 evra po letu i po putniku. Svi detalji koji objašnjavaju nova unapređena pravila WIZZ Flex usluge se mogu pronaći na sajtu: https://wizzair.com/sr-cyrl-cs/informacije-i-usluge/wizz-usluge/wizz-flex#/

Putnici koji kupe Plus tarifu nakon rezervacije takođe mogu uživati u prednostima unapređene WIZZ Flex tarife kao i u drugim WIZZ-ovim uslugama koje su uključene u ovaj paket.

„Srećni smo što smo povećali prednosti našeg WIZZ Flex servisa i što stalno težimo da poboljšamo putničko iskustvo u svakom segmentu putovanja sa WIZZ-om. Postoji značajana tražnja putnika za proizvodom koji će im omogućiti da prebace novac na svoj WIZZ platni račun ako žele da otkažu rezervaciju. Unapređena WIZZ Flex opcija nudi baš to,  izjavio je Džordž Mihalopulos, komercijalni direktor Wizz Air.

Takođe pročitajte

Peti foto konkurs OBJEKTIVno Vranje – „Verski objekti(v)“

Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, već petu godinu za redom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.