sreda , 20 januara 2021

Wizz Air-ova nova linija Podgorica-Budimpešta

Wizz Air, najveća low-cost avio-kompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, pokreće danas svoju novu liniju kojom će povezati Podgoricu sa mađarskom prestonicom, Budimeštom.

Nova niskotarifna linija, sa povoljnim redom letenja i dva polaska nedeljno omogućava putncima iz Crne Gore povoljne mogućnosti da upoznaju veličanstvenu mađarsku prestonicu, kao i da otputuju dalje do 61 destinacije širom Evrope, koje su dostupne u okviru WIZZ-ove mreže niskotarifnih linija iz Budimpešte. Putnici koji planiraju svoj odmor ili vikend posetu Budimpešti ili nekim drugim destinacijama mogu već sada kupiti karte preko sajta wizzair.com uz najpovoljnije cene koje se kreću već od 14,99 evra.
Nova linija do Budimpešte koja je jedina direktna veza između dve države, podstaće razvoj turizma i uspostaviti važnu trgovačku i poslovnu vezu i ohrabriti investitore da ulažu u Crnu Goru. Putnici iz Crne Gore sada mogu da uživaju u prelepoj Budimpešti, gradu sa izuzetnom istorijom, čuvenom kuhinjom, blistavom arhitekturom i fenomenalnim pejzažima. Uz to, putnicima iz Crne Gore će biti omogućeno da preko Budimpešte putuju dalje, do 61 destinacije u 28 zemalja koje se nalaze u mreži linija Wizz Air-a iz Budimpešte.
Wizz Air je prva low-cost (niskotarifna) avio-kompanija koja je počela da leti iz Crne Gore u avgustu 2016. sa dve linije do Minhen-Memingena i Milana (Malpensa). Linija od Budimpešte do Podgorice predstavlja naše najnovije širenje inače rastuće mreže linija Wizz Air-a na Zapadnom Balkanu i potvrđuje posvećenost avio-kompanije Crnoj Gori.
Wizz Air nudi jeftine karte na letovima ne samo u Evropi već i dalje, do ukupno 140 destinacija u 42 zemlje, a putnike će na svakom letu dočekati profesionalno osoblje i leteće avionom koji pripada jednoj od najmlađih flota u Evropi koju čini 79 aviona, od kojih je 16 najmodernijih ultra-efikasnih Airbusovih A321 sa kapacitetom od 230 sedišta. Skoro 23 miliona putnika u 2016. je moglo da uživa u jeftinim kartama Wizz Air-a i odličnoj usluzi tokom leta.

Takođe pročitajte

Pomoć Privredne komore ugroženom jugu Srbije

Privredna Komora Srbije sa Regionalnom privrednom komorom u Leskovcu donirala je u protivrednosti 10 miliona …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.