subota , 8 maja 2021

Volonteri i na Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora

Više od 40 studenata i srednjoškolaca sticalo je praksu i bila velika ispomoć organizatorima ali i učesnicima ovogodišnjeg Sajma turizma i aktivnog odmora u niškoj hali Čair.

Direktor Turističke organizacije Niš Uroš Parlić kaže da su na štandovima i tokom prezentacija “Ukusi Srbije” volontirali studenti Univerziteta Singidunum, Visoke poslovne škole u Blacu i učenici niške Ugostiteljske škole.
Inače, volonteri su zaštitnu znak muzičkog festivala Nišville jer svake godine na stotine njih iz celog sveta učestvuje u organizaciji ove manifestacije.

Budući turizmolozi kažu da su se prijavili da volontiraju iz želje da na neki način aktivno učestvuju i doprinesu zajednici, a ujedno je im je i praksa, upoznavanje sa novim stvarima i ostvarivanje kontakta.

“Kada sam se prijaviljivao nisam znao da će i opština Vlasotince učestvovati ali ja kao rođeni Vlasotinčanin saznavši to izrazio sam želju da budem za tim štandom jer sam hteo da na najbolji mogući način prezentujem svoj grad, jer ko će bolje to odraditi” rekao je Nenad Dimitrijević student prve godine na univerzitetu Singidunum.

Volonteri su bili za štandovima Turističke organizacije Niš, Astra Travel, Ukusi Srbije i mnogi drugi.

Takođe pročitajte

Čas za najmlađe u prirodi

Sticanje znanja od malih nogu u oblasti ekologije i zdrave životne sredine, cilj je projekta …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.