nedelja , 9 maja 2021

Vodič kroz profesije – Ivan Stamenković iz kompanije Better Collective

U doba interneta prosto nije moguće, a ne čuti neke od reči i skraćenica kao što su SEO, CRO, kontent, optimizacija i slično.

Da li ste se ikada zapitali šta je SEO? Ili šta je CRO? Gde i kako ovo naučiti? Da li postoji škola ili fakultet na kome se stiču ove veštine, ili smo prepušteni sami sebi?

Kompanija Better Collective pokrenula je serijal pod nazivom Better Future: A guide through professions in BC sa namerom da mladim ljudima, koji se nalaze na raskrsnici kada je u pitanju karijera, olakšaju taj izbor.

Kako kažu iz ove komanije, žele da, kroz priče zaposlenih, mlade upoznaju sa zanimanjima u IT sektoru.

“Svakog drugog petka u mesecu, na društvenim mrežama Facebook i Instagram objavljivaćemo videe iz Better Future: A guide through professions in BC serijala, u nadi da ćemo dopreti do što većeg broja mladih ljudi, kojima su, pre svega, namenjeni. Video serijal, iako je orjentisan ka mladima, može biti vrlo koristan i ljudima koji bi želeli da nauče više o IT sektoru u Srbiji i zanimanjima u njemu.”, kažu iz kompanije Better Collective Niš.

U videu, koji možete pogledati u nastavku, pogledajte priču o diplomiranom anglisti, Ivanu Stamenkoviću, koji u Better Collective Niš radi kao specijalista za SEO sadržaje u Digital Auditor Taskforce timu. Ivan, takođe, zna odgovore na sva pitanja sa početka ovog teksta.

Videi su na engleskom, ali imaju prevod na srpski, kako bi bili prilagođeni svima koji su zainteesovani za sadržaj.

Takođe pročitajte

Šaban Bajramović  postaje deo jazz i blues muzeja u Americi

Čuveni Delta Mississippi Blues Museum uputio je pismo projekt menadžeru Nišville džez festivala u USA …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.