Vlasotinčani nikad složniji – svi glasaju za NIVEA igralište

Da dobra ideja može ujediniti svaku zajednicu dokaz je i najnovija akcija kompanije NIVEA u kojoj se gradovi nadmeću ko će dobiti dečije igralište. U konkurenciji 120 gradova Vlasotinčani su trenutno drugoplasirani, ispred njih je Gornji Milanovac, a od pobede ih deli samo hiljadu „klikova“.

Kompanija NIVEA je 2013. godine pokrenula akciju pod nazivom „Gde nam rastu deca“, čiji je cilj izgradnja savremeno opremljenih, bezbednih igrališta za decu širom Srbije.

Zahvaljujući ovoj akciji do sada je 24 naših gradova bogatije za jedno novo dečje igralište.

„Obaveštavamo građane da je u toku nova runda glasanja za izgradnju još tri nova dečja igrališta, koje će dobiti gradovi sa najvećim brojem glasova, odnosno najvećim procentom glasača u odnosu na ukupan broj stanovnika. Način glasanja je jednostavan i sva detaljnija obaveštenja se mogu pronaći na stranici wwwnivea.rs novo od brenda gde nam rastu deca, saopštili su u udruženju Vlasinska vila.
Glasanje traje do kraja marta meseca, a pobednici će biti proglašeni 01. aprila. Grad koji bude prvi na rang listi, već ovog leta će dobiti novi prostor za igru najmlađih, dok će druga dva plasirana grada igralište dobiti tokom naredne godine.

„Ovo je jedinstvena prilika da Vlasotince dobije nov, bezbedan, savremeno opremljen prostor za igru i zabavu dece. Potrebno je samo da svako od nas odvoji malo vremena i glasa. Zajedničkim snagama za novo dečje igralište, jer nama je stalo gde nam deca rastu!!!!

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.