Vina Doja - licitacija LFN

Vina sa planine Jastrebac na novoj licitaciji Lokalne fondacije Niš

Lokalna fondacija Niš (LFN) pokrenula je sedmu po redu licitaciju, a ovom prilikom su zainteresovanim građanima dostupna vina iz Vinarije Doja, nastala u prelepom ambijentu podnožja planina Kopaonik i Jastrebac. Među njima, u ponudi su i vina koja se danas ne mogu naći u slobodnoj prodaji.

Licitacija se odvija na fb stranici LFN i otvorena je do petka, 19. februara u 12 sati.

Doja Prokupac 2015

NAPOMENA: Licitira se odvojeno za tri predmeta licitacije koji su izdvojeni na tri slike, što znači da ova licitacija može imati tri pobednika:

* Dve flaše 0.75l Doja belo idu zajedno – početna cena 2.000 dinara
* Jedna flaša 0.75l Doja Prokupac – početna cena 2.000 dinara
* Jedna flaša 1.5l Doja Prokupac – početna cena 3.000 dinara

Doja belo – kupaža Chardonnay i Pinot grigio berba 2015.

Vinarija DOJA je porodična vinarija, smeštena na blagim padinama u podnožju planine Jastrebac na nadmorskoj visini od 470m, gde su razlike izmedju dnevnih i noćnih temperatura i do 15 stepeni u periodu sazrevanja. Doja predstavlja spoj tradicije, porodičnih vrednosti i savremenih znanja. Kvalitetan i posvećen rad prepoznat je i na međunarodnom nivou, što je donelo mnogobrojna priznanja i nagrade. Doja Prokupac, vino koje se nalazi na licitaciji, prvo je vino iz Srbije koje je osvojilo nagradu BIWC trofej za najbolje crveno vino od autohtone sorte na Balkanu. Novac prikupljen na licitacijama, kao i na drugim aktivnostima Lokalne fondacije Niš i kroz donacije društveno-odgovornih kompanija i pojedinaca, biće uložen u lokalnu zajednicu, kroz podršku najboljim idejama građana u oblasti kulture, umetnosti, obrazovanja, sporta i uređenja grada.

Već do kraja februara, biće raspisan prvi konkurs na kojem će za najbolje ideje građana biti opredeljeno prvih 6.000 evra, a do kraja 2021. godine je planirano da se podrže lokalne inicijative sa ukupno 30.000 evra.

Više informacija o radu i aktivnostima fondacije, kao i budućim planovima mogu se naći na sajtu LFN.

Takođe pročitajte

Microsoft u potrazi sledeće generacije devojaka i žena u svetu tehnologije i veštačke inteligencije

Jeste li nedavno diplomirali ili sta studentkinja na Univerzitetu u Srbiju i jako ste zainteresovani …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.