ponedeljak , 2 avgusta 2021

“Vikend veštica” u Forumu

Omiljena manifestacija najmlađih Forumaša „Vikend veštica“ biće održana u našem šoping centru od 28.do 30.oktobra tokom koje će posetioci, osim odlične zabave, moći da kupuju po cenama nižim i do 40 odsto.

Centralni događaj je usubotu 29. oktobra od 18 časova, kada će početi oslikavanjemaski, kao i još jedan izbor za najstrašniju i najatraktivniju masku. Najbolje očekuju vredne nagrade: školarina za program mentalne aritmetike kojom najbolju masku nagrađuje Pro Mensa,  tu je ivaučer u vrednosti od 5.000 dinara za kupovinu uprodavnicama Fashion&Friends, Bata, Levi’s ili Tommy Hilfiger za osvojeno drugo mesto, kao i mnoge druge nagrade.

Na maskenbal se mogu prijaviti sva zainteresovana deca do 10 godina i to na info-pultu Foruma i na FB stranici našeg šoping centra. Žiri će, kao i prethodnih godina, biti sastavljen od predstavnika Foruma, Banker radija i zakupaca, koji će odabrati najuspešnije maskirane učesnike.

Specijalni gosti „Vikenda veštica“ biće članoviplesne škole Arabeska, koji će svojim nastupom i umećem čitavu manifestaciju učiniti još zanimljivijom.

Takođe pročitajte

Šesta Striporama od 12. do 15.avgusta

Striporama- međunarodni festival stripa i popularne kulture, u organizaciji striparnice Južni Darkwood i pod pokroviteljstvom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.