subota , 16 oktobra 2021

“Vikend veštica” u Forumu

Omiljena manifestacija najmlađih Forumaša „Vikend veštica“ biće održana u našem šoping centru od 28.do 30.oktobra tokom koje će posetioci, osim odlične zabave, moći da kupuju po cenama nižim i do 40 odsto.

Centralni događaj je usubotu 29. oktobra od 18 časova, kada će početi oslikavanjemaski, kao i još jedan izbor za najstrašniju i najatraktivniju masku. Najbolje očekuju vredne nagrade: školarina za program mentalne aritmetike kojom najbolju masku nagrađuje Pro Mensa,  tu je ivaučer u vrednosti od 5.000 dinara za kupovinu uprodavnicama Fashion&Friends, Bata, Levi’s ili Tommy Hilfiger za osvojeno drugo mesto, kao i mnoge druge nagrade.

Na maskenbal se mogu prijaviti sva zainteresovana deca do 10 godina i to na info-pultu Foruma i na FB stranici našeg šoping centra. Žiri će, kao i prethodnih godina, biti sastavljen od predstavnika Foruma, Banker radija i zakupaca, koji će odabrati najuspešnije maskirane učesnike.

Specijalni gosti „Vikenda veštica“ biće članoviplesne škole Arabeska, koji će svojim nastupom i umećem čitavu manifestaciju učiniti još zanimljivijom.

Takođe pročitajte

Kompilacija grupe Lačni Franz na licitaciji LFN

Lokalna fondacija Niš (LFN) nastavlja da organizuje licitacije na kojima je cilj da se prikupe sredstva …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.