Viasat History nagradio leskovački Narodni muzej

Narodni muzej u Leskovcu dobitnik je vredne donacije koju mu je dodeljena od strane velike svetske kompanije i televizijskog kanala Viasat History.
Viasat History kanal, je prestižni svetski kanal koji se bavi promocijom istorijskog i kulturnog nasleđa. U svom obrazloženju za dodelu sredstava Narodnom muzeju ova kompanija navodi:
„Ideja nam je bila da povodom otvaranja Viasat History Instagram naloga iskoristimo priliku i pozovemo sve ljubitelje istorije i kulture da se uključe, predlože institucije, pokrenu druge da razmišljaju o muzejima i drugim čuvarima istorije i kulture i možda da ih i sami posete.
S obzirom da su korisnici bili ti koji su davali predloge i glasali, a mi ozbiljno istraživali i temeljno analizirali predloge, doneli smo konačnu odluku da donaciju dodelimo vama.
Odluka nije bila laka, ali su vaši rezultati, nagrade, kao i dečije radionice i edukacija sa mladima uopšte, ipak prevagnuli. Donacija koja je prikupljena ovom prilikom iznosi 110.000 dinara. Oduševljeni smo na koji način negujete našu baštinu i nasleđe i šta mladi postižu svojim znanjem i željom za učenjem i istraživanjem.“
Narodni muzej u Leskovcu koristi ovu priliku i da se zahvali našem sugrađaninu Saši Iliću koji nas je nominovao za ovu nagradu, ali i Viasat History kanalu koji je prepoznao naš trud da istorijsku i kulturnu baštinu našeg regiona približimo na što kvalitetniji način što većem broju ljudi.
Više o nagradi možete videti na instagram profilu Viasat History kanala ili klikom na link https://www.instagram.com/p/B2o3of1Io6c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Takođe pročitajte

Sve što je potrebno da znate o kolagenu

Danas je gotovo nemoguće ne znati za kolagen i njegovu upotrebu, ali većem delu populacije …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.