četvrtak , 30 juna 2022

Velika akcija Rode „2000 lopti za buduće asoveˮ

Kao dugogodišnji sponzor srpske košarke Roda je još jednom pokrenula akciju, u kojoj će osnovnim i srednjim školama sa najviše glasova pokloniti 2.000 Molten lopti za košarku.

Akcija će trajati u periodu od 16. septembra do 13. oktobra, a glasanje će biti na internet stranici www.roda.rs/2000lopti. Svaka registracija ili prijava donose po jedan glas, „share” na Facebook i Instagram društvenim mrežama još 3 glasa, dok promena Facebook „cover” fotografije, kao i unošenje broja Super Kartice, donose dodatnih 10 glasova.

Roda godinama unazad podržava razvoj srpske košarke, naročito kada su u pitanju mlađe kategorije. Zato smo još jednom odlučili da organizujemo akciju u kojoj ćemo deci, u školama širom Srbije, omogućiti da košarku igraju od malih nogu”- izjavila je Nataša Pavlović, direktorka marketinga kompanije Mercator-S, u čijem sastavu se nalaze i Roda marketi.

Akciju je podržao Košarkaški savez Srbije.

Ovo je dobar primer kako kompanije mogu da se uključe i daju podršku razvoju košarke. Roda već duži niz godina podržava našu reprezentaciju, juniorsku ligu Srbije, 3×3 prvenstvo u basketu, a evo sada je još jednom pokazala da ne zaboravlja ni naše najmlađe”- izjavio je Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije.

Vreme je da pokažete zajedništvo i timski duh! Glasajte, lajkujte i podelite sa prijateljima. Pridružite se akciji i pomozite vašoj osnovnoj ili srednjoj školi da osvoji lopte.

Takođe pročitajte

Čovek koji je umro dvaputa – novi bestseler Ričarda OZMANA

Ričard Ozman, pisac koji se bestselerom „Klub ubistava četvrtkom” brže nego iko do sada lansirao u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.