subota , 8 avgusta 2020

“Vedro” jogurt za više od 6.000 đaka

Niška mlekara, koja posluje u okviru regionalnog lidera mlečne industrije Imleka, donirala je Vedro jogurt za šest hiljadađaka u Nišu. Donacija jeuručena centralnoj dečijoj kuhinji „Pčelica“, iz koje se obroci distribuiraju u 26 školskih boravaka u Nišu.

Poznato je da su mlečni proizvodi izuzetno hranljive namirnice, bogate belančevinama i kalcijumom, koji su neophodni sastojci za razvoj dece. Vedro jogurt Niške mlekare nastaje od mleka vrhunskog kvaliteta, koje se prikuplja sa odabranih farmi iz okoline Niša. Blagokiselkastog ukusa, Vedro jogurt je omiljeni napitak svih generacija.

„Niška mlekara, koja posluje u okviru regionalnog lidera mlečne industrije Imleka, veoma je aktivna kada je reč o društveno odgovornimaktivnostima. U skladu sa tim, donacije mleka i mlečnih proizvoda biće još obimnije u budućnosti. U fokusu nam je obezbeđivanje pravilnog rasta i razvoja dece u Nišu i okolini, zbog čega smo ovog puta odlučili da iznenadimo školarce Vedro jogurtima,izjavio je menadžer proizvodnje Niške mlekare Nebojša Golubović.

Takođe pročitajte

Onlajn časovi sve popularniji – Rast od 92% na globalnom nivou

Payoneer, platforma za digitalno plaćanje koja kompanijama širom sveta pomaže da se razvijaju, objavila je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.