Vaučeri hit među penzionerima

Od početka godine podeljeno skoro 14.000 vaučera za odmor u Srbiji a 65 odsto vaučera preuzeli su penzioneri. Najtraženije destinacije za odmor su Prolom i Lukovska banja, Banja Koviljača, Kopaonik i Zlatibor.

Na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije stoje precizme instrukcije kako se do ovih vaučera može doći i u kojim ugostiteljskim objektima se mogu koristiti. Na spisku su 506 hotela i restorana.

„Vrednost vaučera iznosi 5.000 dinara i navedeni iznos predstavlja maksimalni iznos sredstava, koja korisnik može jednom koristiti pri subvencionisanom korišćenju usluga smeštaja u ugostiteljskim objektima, bez obzira kolika je vrednost izvršene usluge smeštaja. Vaučer se može koristiti na teritoriji Republike Srbije, izuzimajući teritoriju grada
Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca (izuzeće se ne odnosi na zdravstvene ustanove koje organizuju boravak i pružaju usluge prevencije, lečenja i rehabilitacije u skladu sa Zakonom o turizmu, a koje se nalaze na teritoriji ovih gradova), uputstvo je na pomenutom sajtu.

Predviđeno je da se do 20.novembra podele 46.000 vaučera.

Takođe pročitajte

Počinje prodaja ulaznica za Nišville po promo cenama

U sredu, 21.februara počinje pretprodaja Kompleta ulaznica za predstojeći jubilarni 30.Nišvile jazz festival, čiji će …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.