Uz nove mere Niš ekspres kreće sa radom

Niš ekspres je najavio početak rada 4. maja, nakon izvršene pripreme organizatora saobraćaja, vozača, vozila za rad kaoi priprema prodajnih mesta karata.

Tehnički i kadrovski spremna su sva vozila i prodajni objekti.  Iz Niš ekspresa kažu da su vozila očišćena i dezinfikovana, kao i sva prodajna mesta i da su preduzete su sve preventivne mere u cilju sprečavanja širenja bolesti covid 19, koje su u skladu sa preporukama Kriznog štaba Vlade Republike Srbije.

Posebno se mole putnici da se radi zaštite zdravlja pridržavaju instrukcija koja su data i to:

– Da prilikom ulaska u vozilo i u toku putovanja obavezno nose zaštitne rukavice i maske.
– Da pri ulasku i izlasku iz vozila drže propisano rastojanje (2m).

Za prvu nedelju rada, na osnovu iskustva i sagledavanja potreba potreba putnika, organizovani su adekvatni polasci, tako da putnici imaju mogućnost da dođu do željenog odredišta i vrate se svojim kućama pre početka policijskog časa.

Tokom nedelje pratićemo zahteve putnika, preporuke Vlade i svakako nastaviti uključenje polazaka shodno potrebama putnika. – kažu iz Niš ekspresa

Molimo sve korisnike usluga Niš ekspresa, da se o polascima kao i o prodaji mesečnih i pojedinačnih karata informišu putem našeg sajta www.nis-ekspres.rs, preko društvenih mreža (Facebook i Instagram), kao i na već poznate telefone Službe informacija i rezervacija – 018 255 177 i 255 666.

Takođe pročitajte

Ministarstvo rudarstva i energetike i zeleni projekat sigurnih kuća sa kompanijom Huawei

Plan Vlade Republike Srbije je da do kraja ove decenije proizvodi do 45 odsto električne …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.