Uspešno završena inicijativa ROSA vode „Beba bira gde“

U okviru inicijative „Beba bira gde“ koju je Rosa voda pokrenula 2019. godine, a zahvaljujući velikoj podršci javnosti kroz kupovinu Rosa vode i izdvajanju 1 dinara od svake prodate boce od 1.5l, prikupljena su značajna sredstva koja su omogućila postavku 44 Rosa klupe za mame i bebe u gradovima širom Srbije, kao i 3 Rosa kutka, u cilju podrške dojenju na javnom mestu.

ROSA voda je sinonim za brend koji se više od decenije zalaže za porodične vrednosti i godinama unazad pokreće i podržava inicijative i projekte za stvaranje boljeg okruženja, kako za roditelje, tako i za bebe. Inicijativom „Beba bira gde“, ROSA voda je podigla svest javnosti o važnosti dojenja na javnom mestu i dodatno pružila podršku mamama da se osećaju sigurno dok doje svoju bebu u javnosti.

„Nakon postavki Rosa klupa za mame i bebe širom Srbije i jedinstvenog Rosa kutka postavljenog prošle godine u Nišu i od ove godine, u Novom parku u Novom Sadu i u Botaničkoj bašti u Beogradu, uspešno smo uz podršku čitave zajednice priveli kraju našu inicijativu „Beba bira gde“. Ponosni smo što smo kroz ovu inicijativu podigli svest o značaju dojenja u javnosti, verujemo da smo i ohrabrili mame i stvorili bolje okruženje za njih i bebe u trenucima kada je podrška od ključne važnosti”, izjavila je Agnes Ivković, brend menadžer ROSA vode.

Rosa voda se ovom prilikom zahvaljuje gradu i gradskoj upravi Novi Sad i Niš, kao i Botaničkoj bašti „Jevremovac“ u Beogradu na podršci za realizaciju projekta.

Rosa voda i ove godine uz pomoć zajednice nastavlja svoju misiju podrške u prvim danima roditeljstva i kroz izdvajanje 1 dinara od svake prodate boce Rosa vode od 1.5l, unaprediće rad Školi roditeljstva i pružiti podršku patronažnoj službi širom Srbije. Budite deo Rosa misije i podržite mame, tate i bebe u njihovim najnežnijim i najlepšim trenucima.

Takođe pročitajte

Šareni AVA svet se širi!

Na samom početku otvaranja našeg shopping parka, imali smo viziju kaleidoskopa – sveta boja i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.