petak , decembar 6 2019
Početna / BIZNIS / Uspešna obuka za početnike u biznisu, marketingu i prodaji

Uspešna obuka za početnike u biznisu, marketingu i prodaji

U okviru projekta Godina preduzetništva u Vlasotincu, podeljena su 44 sertifikata polaznicima obuke za početnike u biznisu i devet sertifikata polaznicima obuke u oblasti marketinga i prodaje.

sertifikati-vlasotince-marinko“Projekat smo realizovali kroz različite komponente, a krajni cilj je formiranje fonda za finansijsku podršku mladima za otpočinjanje sopstvenog posla, kroz podelu grantova, start ap kredita sa 30% bespovratnih sredstava, kredita za trajna, osnovna i obrtna sredstva za postojeće privredne subjekte i slično. Prednost u svemu ovome imaćete vi koji ste prošli deo naših obuka i imate sertifikate – rekao je koordinator projekta Marko Marković.

Zamenik predsednika opštine Boško Stančić rekao je da lokalna samouprava sa svoje strane čini sve da preduzetnicima olakša poslovanje I dodao:sertifikati

“Put kojim se ide u sopstveni posao nije put posut ružama ali je put koji vam može doneti mnoge benefite. Blizu 1200 preduzetničkih radnji na području vlasotinačke opštine govori u prilog tome da nije neisplativo biti sam svoj gazda. Ali, ukoliko želite da napredujete i u poslu i u životu neophodno je da se stalno usavršavate na raznim poljima. Takođe su neophodni veliki rad, trud i upornost u onome što radite. Preduzetnički duh koji želimo da probudimo će vam takođe biti preko potreban – rekao je Stančić.

Ispred Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, sa kojim opština Vlasotince sprovodi projekat,  Jelena Pavlović je istakla je u planu da se do kraja godine broj dobitnika sertfikata bude udvostručen.

Ako bar polovina od vas pokrene sopstveni biznis opština I region imaće višestruke koristi – zaključila je ona.

Takođe pročitajte

Besplatno predavanje i radionica – “Učinite svoj mozak efikasnijim”

Predavanje pod nazivom “Ishrana i mozak”  održaće se ovog vikenda u prostorijama Regionalnog centra za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.