Uspeh niške ekipe Fazi na prvom državnom takmičenju u mini fudbalu za IT kompanije

Humanitarna Liga++ Niš, u saradnji sa IT Ligom iz Beograda i Federacijom Minifudbala Srbije, organizovala je prvo takmičenje na državnom nivou za IT kompanije u mini fudbalu koje se održalo proteklog vikenda, 15. i 16. juna u Novom Sadu.

Iz Niša su učestvovale ekipe Fazi, Better Collective, Syrmia i Boopro Tech na osnovu finalnog plasmana u Ligi++.
„Naši momci su se lavovski borili sa ekipama iz Novog Sada i Beograda. Posebno ističemo ekipu Ekipa Fazi je uspela na IT kupu u Novom Sadu da prođe u samu završnicu takmičenja gde je, na kraju, osvojila visoko treće mesto. Zahvaljujući ovom plasmanu, ekipa Fazi dobila je pozivnicu za učešće na ovogodišnjem Evropskom Biznis Kupu u minifudbalu za kompanije, koji će se održati u oktobru u Antaliji. Ovo je veliki korak za naš grad, jer smo dogovorili da će Niš svake godine imati jednog garantovanog predstavnika na ovom prestižnom takmičenju, navodi se u saopštenju koje potpisuje Humanitarna Liga++ Niš
Naredni IT Kup biće održan sledeće godine u Beogradu, dok će se godinu dana nakon toga (2026. godine) takmičenje preseliti u Niš. Prijave za novu sezonu Lige++ u Nišu počeće početkom septembra. Više informacija na:
„Nadamo se da ćemo i dalje nastaviti sa uspešnim organizovanjem sportskih događaja i doprinosom zajednici kroz humanitarne akcije. Još uvek nismo odlučili koju humanitarnu akciju ćemo realizovati ove godine, ali čim donesemo odluku, obavestićemo vas gde će sredstva biti usmerena“, najavljuju iz ove organizacije.

Takođe pročitajte

Zašto je Katarina Nešić „dijamant od žene“?

Praksa je da se o moćnim i uspešnim ženama piše 8.marta kao da ne postoje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.