ponedeljak , 1 juna 2020

Uskršnje dekoracije od srca

Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama i Dnevni boravak “Duga“ i ove godine su priredili prodajnu izložbu uskršnje dekoracije.
Radovi su nastali na radionicama kreativnog i radnog vaspitanja.

„Svi su dali svoj doprinos u pripremi ove izložbe, jer naši korisnici vole velike praznike i duh koji oni sa sobom nose. Prosto smo došli na ideju, da tu ljubav prema praznicima, usaglasimo sa ljubavlju prema lepom i sopstvenom kreativnošću. Ove godine nas je u pripremi eksponata podržao naš resorni republički Savez, a programski deo postavke, finansirala je lokalna samouprava. Vrlo smo svi zadovoljni kako za sada teče prodaja, jer smo velikim izborom i pristupačnim cenama, želeli da što više sugrađana može sebi da priušti neki uskršnji detalj. Svi žele da pomognu, kada čuju da su autori osobe sa posebnim potrebama“ ističe Aleksandra Stojanović, sekretar Udruženja MNRO Leskovac.

Veoma je važno mentalno nedovoljno razvijene osobe uključiti u društvo, poboljšati im kvalitet života i omogućiti im da razvijaju različite veštine i pomoći im da budu što samostalniji. Iskoristila bih ovu priliku da pohvalim rad udruženja MNRO koje predano radi na pomoći nedovoljno razvijenim osobama. Predstavnicima Dnevnog boravka „Duga“ želim da nastave da predano rade sa osobama sa smetnjama u razvoju i želim da ova izložba koja je prodajnog karaktera bude što uspešnija, na zadovoljstvo njihovih korisnika, poručila je pomoćnica gradonačelnika Ana Stojković.

Takođe pročitajte

Niš obeležava Međunarodni dan obolelih od multipla skleroze

Humanitarno udruženje MS platforma Niš, koje se zalaže za pružanje pomoći, podrške i širenje svesti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.