UEFA Champions League Trophy Tour 2016 presented by UniCredit, Iasi, Romania: --- show truck - public ---, *** Local Caption *** +++ www.PortablePast.com +++ Copyright: PortablePast / Malte Christians +++

„Ušati“ trofej UEFA Champions Leagues ponovo u Srbiji

U periodu od 13. septembra do 30. oktobra, trofej prolazi kroz 16 gradova u 5 zemalja – Rumuniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Mađarsku a u našoj zemlji će boraviti od  22. septembra do 2. oktobra. 

Trofej ovog prestižnog takmičenja će biti izložen u kamionu koji je specijalno dizajniran za Turu trofeja UEFA ChampionsLeague. On će se na glavnim trgovima u Nišu, Subotici, Novom Sadu i Beogradu transformisati u izložbeni prostor veličine 200 kvadratnih metara na čijem će balkonu biti izložen trofej.

UEFA Champions League Trophy Tour 2016 presented by UniCredit, Iasi, Romania: --- private event at Ubis ---,  *** Local Caption *** +++ www.PortablePast.com +++ Copyright: PortablePast / Malte Christians +++
UEFA Champions League Trophy Tour 2016 presented by UniCredit, Iasi, Romania: — private event at Ubis —, *** Local Caption *** +++ www.PortablePast.com +++ Copyright: PortablePast / Malte Christians +++

Ovo je treći put da UniCredit donosi najpoželjniji trofej u našu zemlju, s tim da će ove godine Subotičani biti prvi put u prilici da se na centralnom gradskom trgu slikaju sa „ušatim“. Novost ovogodišnje Ture je izlaganje trofeja i u šoping centrima i drugim kompanijama sa kojima UniCredit Banka posluje, što će omogućiti još većem broju fanova da se približe njegovom veličanstvu, trofeju.

Tokom ovogodišnje Ture trofeja fudbalski fanovi u Srbiji će imati priliku da se slikaju sa trofejom i upoznaju slavne fudbalere, osvajače pehara ovog prestižnog fudbalskog klupskog takmičenja. Naime, UniCreditov ambasador u Nišu i Subotici će biti fudbalska legenda i dvostruki osvajač ovog takmičenja Vladimir Jugović, dok će ambasador UniCreditau Novom Sadu i Beogradu biti Stevan Dika Stojanović. Pored popularnog Dike,Beograđani će imati priliku da upoznaju i bivšeg kapitena brazilskereprezentacije, MarkosaEvengelistu da Moraeša, poznatijeg kao Kafu koji će biti ambasadorUEFA-a, koji je sa AC Milan osvojio Ligu šampiona.

Osim fotografije sa najpoželjnijim trofejom, u UniCreditovom kamionuposetioci će moći da dobiju autograme zvaničnih ambasadora Ture trofeja. Multimedijalna izložba u improvizovanom izložbenom prostoru omogućiće im da uživo vide suvenire sa najvažnijih utakmica, da testiraju svoje fudbalsko znanje učestvujući u različitim igricama i na taj način osvoje brojne poklone.

UEFA Champions League Trophy Tour 2016 presented by UniCredit, Iasi, Romania: --- show truck - public ---,  *** Local Caption *** +++ www.PortablePast.com +++ Copyright: PortablePast / Malte Christians +++
UEFA Champions League Trophy Tour 2016 presented by UniCredit, Iasi, Romania: — show truck – public —, *** Local Caption *** +++ www.PortablePast.com +++ Copyright: PortablePast / Malte Christians +++

Pored multimedijalne izložbe, UniCredit Banka, u saradnji sa kompanijama adidas, Nissan i Mastercard, organizuje “Ligu malih šampiona”, fudbalsko takmičenje za najmlađe fudbalere, čiji će tereni biti postavljeni, u centru Niša, Subotice, Novog Sada i Beograda.

Od 2009. do 2015. godine, više od 600.000 ljudi iz 16 zemalja imalo je priliku da poseti Turu trofeja UEFA ChampionsLeague.

Za detaljan raspored Ture trofeja UEFA ChampionsLeague koju predstavlja UniCredit i više informacija posetite https://www.ucltrophytour.com/rs?.

Takođe pročitajte

Andrija Milošević novi umetnički direktor Filmskih susreta

Na prvoj sednici novog Saveta 59. Festivala glumačkih ostvarenja igranog filma Filmski susreti Niš za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.