subota , 1 aprila 2023

Udruženje poslovnih žena Zaplanja predstavilo projekat “Građani se pitaju”

“Građani se pitaju”, naziv je projekta Udruženja poslovnih žena Zaplanja koji su finansijsku podržali Trag fondacija, Charles Stuart Mott fondacije(Mott), Fondacije RBF ( Rockfeller BrothersFoundation) i BTD The Balkan Trust for Democracy A PROJECT OF THE GERMAN MARSHALL FUND.“Jedno od osnovnih demokratskih načela jeste učešće javnosti u donošenju odluka. Potrebna je veća uključenost građana, članova udruženja u rad organa uprave, bolja informisanost. Zato je i cilj ovog projekta informisati stanovništvo o udruženjima na teritoriji opštine Gadžin Han kao i o njihovom radu i rezultatima koji postižu svojim aktivnostima za zajednicu, istakli su prilikom predstavljanja projekta Marina Marković, članica Udruženja poslovnih žena Zaplanja i Stanoje Stojanović, predsednik Planinarskog udruženja “Trem”.

Jedan od ciljeva ovog projektaje  informisanje stanovništvoa o udruženjima na teritoriji opštine Gadžin Han kao i o njihovom radu i rezultatima koji postižu svojim aktivnostima za zajednicu. Takođe, građani treba da imaju nadzor nad radom javne uprave, da mogu da učestvuju u donošenju važnih odluka za zajednicu ali i da informacije treba da budu svima dostupne…

Udruženje poslovnih žena Zaplanja “ZA!”Gadžin Han, osnovano je 2009.godine i od tada radi na realizaciji mnogih projekata u cilju razvoja ženskog preduzetništva , želeći da svojim aktivnostima doprinese pozitivnim promena u zajednici u kojoj žive i rade.

Takođe pročitajte

Obeležavate jubilej firme? Evo kako da organizujete događaj za pamćenje

Svako preduzeće ima periode uspona i padova, kada posao cveta ali i kada nije baš …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.