Foto: ADA Divine Awakening festival

U susret Ada Divine Awakening festivalu: Spot sa Milicom Majstorović i akcija čišćenja plaže Ade Bojane

U susret drugom izdanju, Ada Divine Awakening festival je objavio spot talentovane srpske pevačice Milice Majstorović za pesmu „Ako znaš bilo što“, obradu klasika legendarne grupe Azra.

Festival će biti održan od 13. do 18. septembra, na čarobnoj Adi Bojani u Crnoj Gori, a u nedelju, 18. septembra, biće održana akcija čišćenja obale ostrva, sa početkom u 12 časova. Zajedničko delovanje organizatora i učesnika Ada Divine Awakening festivala, volontera, ljubitelja Ade i prirode, poslaće poruku o važnosti očuvanja životne sredine i posebno Ade Bojane, koja se poslednjih nekoliko godina suočava sa nestajanjem obale i objekata na obali.

„Ako znaš bilo što“ – misija Ada Divine Awakening festivala

Kadrovi izabrani za spot obrade pesme „Ako znaš bilo što“ savršeno su svedočanstvo ljubavi, blaženstva, mira i slobode koje je Ada Divine Awakening festival doneo. To je misija koju će ADA nastaviti i u novom izdanju.

Foto: ADA Divine Awakening festival

Milica Majstorović – „Ako znaš bilo što“

U fantastičnoj interpretaciji Štulićeve pesme, Milica Majstorović je donela neverovatnu energiju i jedinstvenu nežnost, što je i zabeleženo na video spotu snimljenom na prošlogodišnjem, prvom izdanju Ada Divine Awakening festivala.

Pevačica i glumica Milica Majstorović publici je poznata još od 2009. godine, kada se proslavila učešćem na takmičenju „Operacija trijumf“. Tada je svojim neospornim talentom i harizmom osvojila srca publike, a danas je jednako maestralna, kako na pozorišnoj, tako i na muzičkoj sceni. Na prvom izdanju festivala Milica Majstorović je nastupila kao jedan od izvođača, a ove godine njena izvedba pesme „Ako znaš bilo što“ nezvanična je himna Ada Divine Awakening-a.

Milica Majstorović se putem društvenih mreža zahvalila svima koji su omogućili da upravo ona izvede ovu numeru, a posebnu zahvalnost je izrazila Dušanu Kovačeviću, koji je bio idejni tvorac ove saradnje. Azrini „Filigranski pločnici“, na kojima je originalno objavljena ova numera, čuće se tako do jedne od najfascinantnijih plaža Jadrana.

Foto; ADA Divine Awakening festival

Međunarodni dan čišćenja – deo Ada Divine Awakening festivala

Zbog važnosti Ade Bojane, festival će na dan zatvaranja, 18. septembra, organizovati akciju čišćenja, kojom će ujedno biti obeležen i Međunarodni dan čišćenja obala, 17. septembar. Svi koji žele da daju svoj doprinos očuvanju dragulja crnogorske obale, mogu se pridružiti akciji u 12 časova, na Ušću Bojane.

Ovogodišnje izdanje Ada Divine Awakening festivala biće održano u magičnom okruženju Ade Bojane, od 13. do 18. septembra, i okupiće preko 40 vodećih svetskih edukatora, koučeva, iscelitelja i terapeuta iz oblasti partnerstva, svesnosti, seksualnosti i ličnog razvoja. ADA je prvi festival svesnosti i intimnosti na ovim prostorima, a ovogodišnja zvezda vodilja učesnika je „Povrati svoju moć“.

Na jednoj od energetski najjačih i najlepših destinacija Evrope okupiće se više stotina ljudi u okviru šest dana intenzivnog programa lične transformacije. Preko 80 radionica upotpuniće predavači Devi Mohan, Henry Amar Mayara, Una Senić, Alisa Gurova, Julia Krakova i mnogi drugi, koji će sa posetiocima pokrenuti proces ulaska u sopstvenu suštinu i vraćanja sopstvene moći.

„Conscious dancing“, „Unleashing abundance in relationships“, „Zen & Tantra“, i „The art of conscious relating“, „One divine love“ samo su neke od do sada objavljenih radionica, a celokupan program festivala stiže ubrzo! U muzičkom delu programa posetioce festivala pokrenuće Božo Vrećo, LAOR, Praful, Joseph Pepe Danza i mnogi drugi.

Paketi po promotivnoj ceni od 359 evra dostupni do 9. septembra!

Ograničen broj paketa po promotivnoj ceni od 359 evra dostupan je samo do 9. septembra! Smeštaj podrazumeva pet noćenja u resortu FKK „Ada Bojana“. Sve informacije o festivalu se nalaze na sajtu ADAwakening.me, gde se mogu odabrati i odgovarajući paketi.

Takođe pročitajte

Pametna klupa za punjenje mobilnih telefona u centru Vlasotinca

Na platou ispred zgrade opštine postavljena je moderna pametna klupa za punjenje mobilnih telefona, lap-topova, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.