četvrtak , 28 oktobra 2021

Treninzi “Best Week” u organizaciji studenata “Best Niš”

Lokalna grupa Udruženja Studenata Tehnike Evrope „BEST Niš“ već petu godinu za redom organizuje nedelju treninga i radionica pod nazivim „BEST Week“.

Danas je u centru Niša počela promocija ovog događaja gde će svi prisutni i zainteresovani moći da se informišu i dobiju zanimljive poklone. Uspeh prošlogodišnje nedelje treninga i radionica „BEST Week“ ostavio je za sobom svojevrsni pečat inovativnosti i težnju da događaj dobije tradicionalni karakter u Nišu. Ove godine nedelja radionica i treninga održaće se od 08. do 12. maja 2017. godine.

Radionice su besplatne i na njima će predavanja predstavljati teorijski uvod u radionice i treninge, dok će prezentacije dati učesnicima uvid u to zašto je obrađivana tema bitna i u kojim se sve oblastima može primeniti. Naš zadatak je da učesnici teorijska znanja koja steknu na radionicama primene u praksi. Njih će održati stručnjaci i licencirani predavači koji imaju dosta iskustva i koji znaju šta je aktuelno na tržištu. Krajnji cilj je da učesnici nakon treninga razviju, odnosno unapredne znanje i veštine iz određene oblasti. Osim toga, ovaj događaj za cilj ima i podsticanje mladih na aktivizam kroz rad u omladinskim organizacijama.
Mesto održavanja je Kancelarija za mlade, ulica Orlovića Pavla 28a (Oficirski dom na keju). Svi mladi koji žele da usavrše svoje znanje i unaprede svoje sposobnosti iz oblasti kao što su socijalne veštine, game design, start-up projekti itd. onda je BEST Week pravi događaj za njih.

Takođe pročitajte

“Dan domaćeg filma” u Nišu

U organizaciji Filmskog centra Srbije i DOK Srbija, a u okviru programa “Dan domaćeg filma”, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.