Torbe M&M kao prozor u svet

Torbe M&M su dokaz da i u Srbiji devojka može biti moderna i originalna za pristupačnu sumu novca a „krivac“ za to je diplomirana pravnica Miroslava Jovanović, majka troje dece i uposlenica niške  Gradske uprave.

torba m&m cveticiOve torbe su popularne na celom Balkanu ali opet nisu uniformisane i svaka je posebna na svoj način.

„Tašne M&M su nastale 2012. godin i kako to obično biva prvu tašnicu  sam uradila za sebe u želji da imam nešto originalno i jedinstveno za jednu specijalnu priliku. U početku su to bile pismo tašne, za koje je korišćena tehnika  dekupaž na eko koži. Prva tašna se svidela svima u mojoj okolini, pa me je to povuklo da uradim još jednu, pa još jednu… Kada sam tašnice ponudila na Facebooku odmah su izazvale veliko interesovanje devojaka i tako je sve počelo. Aplikacije na tašnicama sada uglavnom radim u digitalnoj štampi, jer je izbor motiva neograničen.

torbe m&mDizajn ovih torbi je veoma specifičan tako da se malo ko usuđuje da ih kopira. Miroslava kaže da je veliki ljubitelj dekupaž tehnike i da redovno prati sve što se radi u toj tehnici.

torbe M&M motiv pariza„Sasvim slučajno sam došla na ideju da dekupaž radim na eko kozi i to je dalo fantasticne rezultate. Slobodno mogu reći da sam prva u Srbiji koja je počela sa izradom pismo tašnica u dekupaž tehnici. I oni koji su pokušali da me u tome kopiraju nisu postigli neke rezultate. Prosto zato što sam ja imala uvek nove ideje koje nisu mogli da isprate. Volim konkurenciju, pa mi uopšte nije teško sa njima. Konkurencija me tera da uvodim nove modele tašni, smišljam nove motive i unapređujem proizvodnju. Živela konkurencija! Teško je boriti se sa nedostatkom novca u Srbiji i zaista mi bude žao kada se nekoj ženi dopadne tašnica, ali nema dovoljno novca.

torte M&M pasKupci ovih torbica i ostalog aksesoara su devojke i žene svih godina jer, kako veli Miroslava,  izbor motiva i modela takav da svaka žena može da pronađe ono što joj odgovara.

„Specifičnost je u tome što kupci mogu da sami kreiraju svoju tašnicu izborom motiva, boje i slike, odnosno mogu poslati svoj motiv, koji mi stavljamo na tašnicu. Ispunjavamo sve želje naših kupaca, od modela, boje eko koze do aplikacije i dimenzija tasnice.

Koji motivi su vama najomiljeni a koji se najbolje prodaju?

Sada ima vec toliko mnogo motiva, da je teško odlučiti se. Ipak ja nosim tašnu sa motivom filma „Doručak kod Tifanija“ . Mnogo se prodaju motivi sa slikama gradova, posebno Pariza, zatim muzici motivi, devojčica Gorjuss,motivi iz crtanih filmova, ma ne mogu sve pobrojati.

https://www.facebook.com/TorbeMM/?fref=ts

 

 

 

 

Takođe pročitajte

Zašto je Katarina Nešić „dijamant od žene“?

Praksa je da se o moćnim i uspešnim ženama piše 8.marta kao da ne postoje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.