Sve o studiranju u SAD u Američkom kutku

Američki kutak u Nišu 27.septembra u dva termina organizuje prezentacije o mogućnostima studiranja i stipendijama za školovanje u SAD.
Prezentacija o osnovnim studijama održaće se u Američkom kutku od 10 časova i od 15:30, dok će prezentacija o postdiplomskim studijama početi u 17:30.

Na prezentaciji o osnovnim studijama srednjoškolci će steći uvid u osnovne zahteve apliciranja, rokove za podnošenje zahteva i odgovarajuće vremenske okvire za pripremu i testiranje, izbor škola, pisanje eseja, apliciranja za finansijsku pomoć i prikupljanje dokumentacije.

Na prezentaciji o postdiplomskim studijama zainteresovani će biti informisani o prednostima američkog visokog obrazovanja i o samom aplikacionom procesu kroz asistenciju u planiranju adekvatnih vremenskih okvira za pravovremeno podnošenje aplikacije.

Za dodatne informacije možete se obratiti predstavnicima Američkog kutka u Nišu (Obrenovićeva 20/III) telefonom na broj + 381 18 524 583 ili putem FB www.facebook.com/AmericanCornerNis.

Takođe pročitajte

Poziv za socijalna preduzeća i OCD za testiranje inovativnih pristupa

Asocijacija za demokratski prosperitet – ADP Zid iz Crne Gore, zajedno sa organizacijom CEDRA iz Splita, Hrvatska; Deli – prostorom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.